Tuesday, June 19, 2012

7 Hari Mencintaiku- Siti Rosmizah

assalamualaikum,
just one more paper to go!
saja nak share my currently bedtime story novel,
' 7 Hari Mencintaiku'
karya Siti Rosmizah (SR).
hamboi, tajuk kemain meleleh..

novel ni bukan aku yg punya,
pinjam je..
heheh..
ok la jugak cerita dia..
buat aku terus membaca..
ada hari yg novel ni xjadi bed time story,
sebab aku dok pulun baca..
ni pon xabes lagi..

ada member yg dah siap analisis novel SR ni,
kalau watak baik tu, baik gila.
yg jahat tu, jahat tak ingat.
betul jugak tu..
sama gak lah dalam watak2 yg ada dalam novel ni..
ok lah,
malas nak bercerita lagi,
kepada pembaca setia karya SR ni,
mesti korg dah khatam novel ni kan?
yang nak tau pasal cerita novel ni,
pegi beli sendiri..
xpon pegi pinjam member cam aku
hahahaaa...


  front 

 back

the part that i paused.

Wednesday, June 13, 2012

Randomisation

assalamualaikum..
its been a while..
lama nye xupdate!
takde benda pon nak diceritakan.
tajuk entry kali ni Randomization,
sebab aku pakai type je,
xde rangka cerita segala..
karangan kat bawah ni lah hasilnya..

oh ye,
skng tgh final exam..
satu paper dah lepas,
beberapa jam lagi,
satu lagi paper.
kawan-kawan/readers/blogger sekalian.
doakan saya ye.. =)

jadual exam sem ni cam cantik je..
setiap subjek selang 4 hari..
jenuh jugak lah nak menunggu.
tp takpe, dapat la study dgn tenang..
xde la rushing sgt...

pas abes final ni,
cuti sem, tp mcm xbalik je,
sebab kena settlekan final year project,
oh, sebelum tu,
dua hari lepas last paper aku,
aku join 7th International Posharvest Symposium..
kat PWTC.
jadi volunteer..
mungkin benda ni baik utk aku,
sebab fyp aku pon pasal postharvest.
so, tgk je lah hari kejadian tu mcm mana..
semoga segalanya berjalan lancar.

7th IPS.


so, so, so..
what else to say?
hari tu aku try masak kerang berbulu..
kerang berbulu ni, besar sket drpd kerang biasa,
pastu, ada bulu2 kat cengkerang dia..
xtau lah nape berbulu..
dah matured kot..
hekhek.. =P
nama masakan ' chewy green cockles'
ataupun kerang masak cili api.
kenapa chewy?
sebab dah liat.. kerang lama yg tersimpan dalam fridge.

chewy green cockles..


ok dah.
till the next post!
bye~


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...