Friday, February 15, 2013

Perutusan Keputusan yang Terakhir!

assalamualaikum,
hari ni result terakhir final exam keluar,
maksud terakhir disini,
aku dah nak habis belajar!
hurray!
hahaha..
minggu depan dah start latihan industri untuk satu semester.
mudah-mudahan semuanya baik-baik saja.

berkenaan dengan result,
alhamdulillah,
kiranya cgpa aku get back on the right track,
selepas mengharungi pelbagai onak dan duri,
jatuh dan bangun, bangkit semula..*macam poyo je.
akhirnya. alhamdulillah.

subjek yang paling aku cuak sekali Final project aku lah,
6 kredit kot.
nasib baik, aku dapat supervisor yang ok,
and seriously, she helped me a lot!
thanks Dr. Phebe!
oh, now she's Assoc. Prof. already!
congrats!

memang aku target sem 7 aritu,
nak improve cgpa aku.
ye lah, dah sah-sah tak first class honour,
at least aku capai target aku.
alhamdulillah, i did it!
result yg terakhir ni, gpa paling tggi aku pernah dapat,
selama dekat UPM,
dan juga dalam sejarah hidup aku.

aku ada juga terbaca kat laman-laman sosial ni,
mostly kawan-kawan aku happy jugak dengan result mereka.
ada yang dapat first class, ada yang nak sambung master,
ada yang nak sambung master tapi macam nak terus ke PhD.
almaklumlah, first class,
apa yang tak boleh?
hahaha..
aku pun tumpang gembira.

apa-apa pun,
doakan je lah yang terbaik untuk aku,
ada yang suruh sambung ke peringkat seterusnya,
kalau ada rezeki tu,
ada lah..
memang ada niat pun,
biarlah keadaan yang menentukannya,
cewahh.. hahah..


this is my thesis. 


cover page untuk majalah apa, aku pun tak tahu.
abaikan ekspresi terencat tu.

sekian.

like kalau suka! :)

2 comments:

Blog Fatin Fadhillah said...

Good luck LI~~~
Alhamdulillah, cgpa sy naik jugak even tak banyak.
Hehehe~~~

::dAuZsHaNLeY:: said...

Blog Fatin Fadhillah : thanks! ok la kan.. janji naik. better than nothing. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...