Tuesday, October 5, 2010

dah update

hai bloggers!
dah bersawang dah blog ni...
lama kot xupdate...
bz...
xtau la aku je ke yg bz, org lain tak...korg bz ke?
last update pon 19 september ari tu...
sekarang sudah 5 oktober...
kira lah berapa lama xupdate...

slalunye,
kat bilik aku kat kolej ni susah nak dpt wireless...
td xtau cane aku try boleh pulak connect...
laju bedesupp plak tu...
oh, memang lah aku sukaa...
tambah2 dah lama giler xonline...
lepas rindu lah konon...
wekkk...

sekarang aku tgh online sesuka hati...
esok ade dua paper test...
konon2 nak release tension lah...
biasalah..
tension dtg dan pergi...*poyo je...lol...
bila rasa xtension nak tension,
bila dah tension xnak pulak...
ok, dah...
ntah ape2 lagi aku nak mengarut ni...
entry ni cuma nak btau yg aku dah dpt online sekarang....
cukup!

2 comments:

lan_ax said...

gud luck in your exam.. lpas ni bole la update blog slalu..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

::dAuZsHaNLeY:: said...

lan_ax:thanks...insyaallah akan diupdate selaluu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...