Wednesday, July 7, 2010

saya sibuk sangat!

salam...
seyes,
lama gler xupdate blog ni...
mmg sibuk sgt lately...
start drpd 24/6 hari tu sampai la skng....
25-27/6 tu ada kursus kat puteri resort ayer keroh melaka,
lepas tu,
29/6-1/7 ada kursus pembantu universiti pulak...
sekarang ni tgh sibuk pasal Minggu Perkasa Putra (orientasi)...
ni pon sekejap je free...
jap lagi ade lagi aktiviti...
ni je simple update ntok kali ni...
nnti la update pasal aktiviti2 yg lain tu...
thanks for your visit...

8 comments:

izansalleh® said...

uish! busy nye...

nas said...

xper2...
ehehehee...
patot ar lme xhupdate...rupenye bz...

~fatin~ said...

walaweyh...
cam datuk bandar da ko nye bz..

hans said...

sibuk lagi ke?
aku awal2 nih okay lagi lah

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

hans said...

den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

nas said...

sian ko bz..ehehehehe..xper2 ak pon bz gak..huhu

jom bace entri terbaru nas:
gunalah tandas dengan betul

hans said...

bz betul ko
lama xupdat blog yer

P/S : Review Filem : The Sorcerer's Apprentice Cool Giler Beb! Terbaik!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...