Sunday, April 24, 2011

kenduri doa selamat @gombak...

assalamualaikum semua!
oh, semalam xplan pon nk kluar mana2.. 
dalam kol 4 ptg,
jamil, jiran selang satu bilik dgn bilik aku mesej...
dia ajak g kenduri rumah gf dia...
kat Taman Sri Gombak fasa 9...
kenduri doa selamat...
aku yg baru tersedar dari tido pon berfikir sejenak...
nak pergi ke taknak...
ah, pergi jelah...
boleh kata dah bosan gak lah dok kat bilik seharian...
padahal pagi tu dah pergi pasar pagi kat MAEPS tu..
nak stdy pon xtau nak stdy ape dah *matilaa..ayat makan diri...
jamil kata kenduri start lepas maghrib...
jadi seeloknya gerak dalam pukul 6.30ptg cemtu...
alhamdulillah,jalan xjam...

sampai area gombak dalam kol 7 cemtu..
sampai terlajak2 carik rumah iza...
seb bek jumpa...
sampai2, solat maghrib berjemaah,
pastu baca yasin & tahlil,
solat isyak bejemaah dan solat sunat hajat...
dan last skali...
makan!
best makanan malam tu...
desert pon ade yg cam 'rare'...
xpernah makan...tapi, sedap lahh..
dah la tu...
jom tengok gambar2 yg sempat di snap..



selesai semua..tinggal nak makan je...

 tuan rumah,iza..tapi family dia panggil dia shasha...pasni, nak panggil shasha gak boleh x?
matila kena santau ngn jamil...jamil tengokk...*iza selalu merengek cemni..hihi..

daripada makanan kat atas 
meja buffet, sampai bawak bawah...

 pulut & kuah durian..best..kuih talam pon ade...

 shasha disamping ibu, kakak dan adik beliau..

 bergambar di dapur yg baru renovate...

tu lah iza ngn jamil..yg aku conteng2 tu...

 pendatang baru..syirah...byk cakap...

dah abes...thanks iza!

thats all..
see ya!

p/s1: ni update blog sebab xtau nk buat ape la ni...dah bosan stdy!
p/s2: pas ni kalau korg wat kenduri kawen, senang la aku nk dtg..dah tau jalan g rumah ko...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...