Sunday, April 17, 2011

cool blog, traffic jam & end of semester...

good day everyone!
new entry for this month...
xtau la nape lately ni cam malas amat nak update...
haishh..
kesian kat blog ni...

anyway,
jumaat lepas hari last lecture untuk sem ni...
kalau dikira2,
aku dah abes sem yg ke-4...
next sem dah sem yg ke-5, means, dah 3rd year!
ohmai...cepatnya masa berlalu...
jumaat tu jugak lah aku balik rumah...
yelah, sebelum final exam,
balik rumah lah kejap..memalas-malas kan diri...
petang tu, hujan lebat giler,
kawan aku  mintak aku hantarkan dia kat stesen LRT sungai besi...
motif? dia nak balik rumah jugak laah..
gerak nk dekat kol 6 ptg,
faham2 je lah waktu2 cemni...
jalan raya tu penuh la dgn kenderaan...
time nak hantar dia tu xde la sesak sgt...
time nak balik tu je sesak...
nasib baik la aku cool petang tu...rilex je lah drive..
kwn aku ckp kat aku,
"ko perasan x, hampir setiap kereta kat jalan ni sorg je dlm kereta tu..."
"aah laa..."
baru aku perasan,
hampir semua kereta, sorg je isi nya...
kalau setiap kereta ade 5 org, agak2 jalan tu masih penuh dgn kereta tak?
eh, korg phm tak ape yg aku cuba sampai kan ni? =_="
xpelah...

eh, eh...
baru first time aku try cool blog...
ketinggalan ke aku ni?
member2 dok ckp cool blog ni sedap...
so, aku pon try lah rasa...
ok, laa...not bad...

ini lah Cool Blog!


time hujan2 minum cool blog ni...mmg beku lah tekak...tapi cool je..


bersabar dengan kesesakan lalu lintas...sigh...


tu je untuk entry kali ni...
semoga dapat mengulangkaji pelajaran utk final dengan aman...
amin...

p/s: cuti sem lama...mungkin boleh update blog setiap jam? hehehe....

8 comments:

ainakhani said...

cool blog sedap gilaaaa kot... selalu beli mocha or chocolate (:

::dAuZsHaNLeY:: said...

haaa...aah..aritu baru rasa chocolate..next time nk try lak lah yg lain2... =)

Meera Aziz said...

cuba rasa honey dew...sure mata terbeliak! sedappppp!!!! cuba la


http://amirabdaziz.blogspot.com

Misshy Innz said...

cool blog yummy ! ;)

::dAuZsHaNLeY:: said...

Meera Aziz: ok...i'll try..thanks!
Misshy Innz: so far, ok! nk try lgi yg lain..hehee..

miSs Zie said...

cool blog mmg cool!!especially oreo flavour!!terbaek!!

::dAuZsHaNLeY:: said...

miSs Zie: ohmai...ramai nye yg recommend pasal favorite flavour masing2..xpe2, nt sy try satu2..thanks sharing!

| cik azeya | said...

cool blog. sedap. sekian terima kasih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...