Wednesday, May 16, 2012

Blueberry Cupcakes and Oat Nestum Cookies!

assalamualaikum..
another short entry.
another story about foods.
kadang2 terfikir lak nak tukar blog ni jadi blog makanan,
tapi macam taknak pulak.
tak pe lah...

ok,
last week aku balik rumah setelah agak lama tidak pulang.
biasanya bila balik aku akan buat sesuatu.
maksud aku masak tak pon baking.
macam last week aku buat blueberry cupcakes dan oat nestum cookies.
yg cupcakes tu aku dah biasa lah buat,
yang cookies tu jarang..
cookies tu mak aku mintak resepi kat kawan dia,
pastu dia suruh aku yg buat.
alhamdulillah, nasib baik jadi.
aku bawak lah balik kolej ni,
bagi kawan2 aku rasa...
seronok rasa bila bagi orang makan ni..
lagi2 aku yg masak sendiri.
orang kata, kepuasan..hewhewhew..
dah lah,
kata short entry..

 blueberry cupcakes..

oat nestum cookies..

ingat nak share resepi..
maybe next time.
tak sempat.
till the next post,
bye!

p/s: pastu kawan2 suruh masuk masterchef next season.. hahah cam lawak je dorg nih.. 

5 comments:

dakpipimerah said...

post lah resepi. nmpak sedap kut :D

::dAuZsHaNLeY:: said...

dakpipimerah: resepi yg mana? insyaallah.. nantikan..heheh..

izyantyPersonalTaste said...

wah sgt rajin....respek2 he3..

ikaa sharin said...

tertelan air liurrrr !

::dAuZsHaNLeY:: said...

izyantyPersonalTaste : hahaa.. hobi je.. xde lah rajin mana pon..

ikaa sharin: nanti bila dah update pasal resepi tu, boleh la try buat.. xde lah tertelan air liur lagii..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...