Wednesday, June 13, 2012

Randomisation

assalamualaikum..
its been a while..
lama nye xupdate!
takde benda pon nak diceritakan.
tajuk entry kali ni Randomization,
sebab aku pakai type je,
xde rangka cerita segala..
karangan kat bawah ni lah hasilnya..

oh ye,
skng tgh final exam..
satu paper dah lepas,
beberapa jam lagi,
satu lagi paper.
kawan-kawan/readers/blogger sekalian.
doakan saya ye.. =)

jadual exam sem ni cam cantik je..
setiap subjek selang 4 hari..
jenuh jugak lah nak menunggu.
tp takpe, dapat la study dgn tenang..
xde la rushing sgt...

pas abes final ni,
cuti sem, tp mcm xbalik je,
sebab kena settlekan final year project,
oh, sebelum tu,
dua hari lepas last paper aku,
aku join 7th International Posharvest Symposium..
kat PWTC.
jadi volunteer..
mungkin benda ni baik utk aku,
sebab fyp aku pon pasal postharvest.
so, tgk je lah hari kejadian tu mcm mana..
semoga segalanya berjalan lancar.

7th IPS.


so, so, so..
what else to say?
hari tu aku try masak kerang berbulu..
kerang berbulu ni, besar sket drpd kerang biasa,
pastu, ada bulu2 kat cengkerang dia..
xtau lah nape berbulu..
dah matured kot..
hekhek.. =P
nama masakan ' chewy green cockles'
ataupun kerang masak cili api.
kenapa chewy?
sebab dah liat.. kerang lama yg tersimpan dalam fridge.

chewy green cockles..


ok dah.
till the next post!
bye~


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...