Tuesday, June 19, 2012

7 Hari Mencintaiku- Siti Rosmizah

assalamualaikum,
just one more paper to go!
saja nak share my currently bedtime story novel,
' 7 Hari Mencintaiku'
karya Siti Rosmizah (SR).
hamboi, tajuk kemain meleleh..

novel ni bukan aku yg punya,
pinjam je..
heheh..
ok la jugak cerita dia..
buat aku terus membaca..
ada hari yg novel ni xjadi bed time story,
sebab aku dok pulun baca..
ni pon xabes lagi..

ada member yg dah siap analisis novel SR ni,
kalau watak baik tu, baik gila.
yg jahat tu, jahat tak ingat.
betul jugak tu..
sama gak lah dalam watak2 yg ada dalam novel ni..
ok lah,
malas nak bercerita lagi,
kepada pembaca setia karya SR ni,
mesti korg dah khatam novel ni kan?
yang nak tau pasal cerita novel ni,
pegi beli sendiri..
xpon pegi pinjam member cam aku
hahahaaa...


  front 

 back

the part that i paused.

4 comments:

whitecappuccino said...

dah baca novel ni..suka!! semua novel SR akak beli!

::dAuZsHaNLeY:: said...

whitecappuccino : best kan? novel yg lafazkan kalimah cintamu pon saya ada baca jugak..

Rapunzeel Cikilolo said...

waha? minat novel juge?

::dAuZsHaNLeY:: said...

Rapunzeel Cikilolo: baca time nak tido je.. novel2 pon byk pinjam kawan je.. boleh laa.. utk isi masa lapang.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...