Thursday, June 18, 2009

maju setapak lagi!!


hahaha...

ni bkn la 1st time aku tulis blog...b4 ni pon pernah la..tp dulu tulis kat blog friendster jek...mungkin tulis blog kat friendster tu belom diiktiraf sebagai blogger,so aku pon create my own accaunt...tu pon setelah direkemenkan oleh seorang sahabat ( C bkn nama sebenar)...kadang2 nak tulis blog ni pon kene ekot mood..kalau xde mood (iye ke??)tp ni bg aku la..ntah la nak tulis ape lagik..nnti kalau ade cter menarik aku tulis la..till here..thanks! (ni kire 1st trial for my new blog, seblah ni gmbr time terengganu~)

5 comments:

Syafiqah said...

haaha..utk makluamn kurg, C bkan name sebenanye tu Caaa..ntik..

meh aku iktiraf ko ek..
[sambil amek pedang samurai, aku cium pedang tu dan letak atas pale ko]

mulai hari ney, anda adalah seorg blogger..kahkahh..

jan lupe follow aku!!!

mr.shanley said...

dah follow dah..xtau la jadik ke x aku wat..
pakai tekan2 jek..
bile ntah ko nak ajar aku ntok mengindahkan lagi blog aku ni???

KhaLIs said...

daus..daus dau,, peh da ade blog

capix_cappuan said...

hahahaha
wei
c bkn namer sbnr tu
aku kew
hahahaha
=p

mr.shanley said...

to: capixpappuan
c bkn name sbnr tu??
name die same ngn name ko..
tp bkn ko...
ko pe cer??

to: khalis
eleh macam ko xde..
sengal kan ko ni..
b4 ko fly, tanak ke lepak ngn ktorg dulu??
bkt tinggi ke??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...