Saturday, June 20, 2009

~tv series~



slame aku dok umah ni..ade la 2,3 cter yg aku ske n xpenah missed ,mesti tgk punyer...ni nk share la ngn korg sume...ari ni aku nk share ngn korg 2 cter... 1st tajuk die GHOST..actually,cter ni da masok 2nd season da..aku start minat cter ni since 1st season lagi..lepas dpt tau je ade 2nd season, aku xsaabar2 nk tgk cter nii...cter ni ala2 GHOST WHISPERER ( org kate la..aku xpenah tgk pon cter ni..) tp GHOST WHISPERERni setiap episod die tukar2 hantu, cter GHOST ni plak mengekalkan 1 hantu setiap episod..ok la, cane nak ckp eh? die ala2 misterious sket..ade suspens n thriller la..bg aku cter ni xseram la..cume agak suspens je..rasenye cter ni cter m'sia yg laen dr yg laen la..so, nak cter panjang pon xguna..so, catch this every sunday 10pm on 8tv...(kalau nk tgk 1st season pn boleh..tp tgk kat catch up tv kat web 8tv la..) antara pemegang watak utama nya ialah cheril samad, anding indrawani (AF), isma hanum dan zahiril adzim...

ok..cter seterusnya... BLOGGER BOY..dr name pon da tau cterni pasal ape kan??mesti la pasal blogging, blogger n etc.actually, cter masih baru kat tv..so xbyk yg dpt dkongsikan...aku pn baru start tgk cter ni 3mggu lepas..antara pelakon nye, nas T, qi (destinasi bajet tv9) dan ramai lagi la..kalau nak tgk,every thursday 9.30pm on 8tv...
nnti buleh kte borak2 pasal mende ni..(kalau da xde topik nk borak)...
hahaha...till here..see ya!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...