Monday, November 14, 2011

Oh, First Time Jumpa Maria Elena!

assalamualaikum!
ahad lepas first time aku jumpa Maria Elena!
bila dpt tau dia nak datang kolej,
rasa excited...
dia datang utk jadi juri pertandingan pakaian muslimah something like that,
yg ada cat walk and ala-ala miss universe tu semua..
dah nama pon muslimah,
dah sah-sah lah perempuan je yg boleh masuk dewan tu..
aku pon macam dah pasrah xdpt jumpa Maria...
sebab sifat2 ke-muslimah-an tu xde kat aku,
so, aku lepak kat wakaf sambil baca paper...

suddenly, ternampak mcm kelibat maria elena lalu..
eh, mcm kenal..
oh, maria lah!
tiba-tiba rasa nervous tak tentu pasal..hehee..
pastu, member aku panggil dia kluar sbb ada org nak bergambar dgn dia..
aku pon tak tau lah ape hal tiba-tiba aku jadi kemalu-maluan pulak time tu..
mungkin aku dikelilingi oleh para muslimah yg vogue2..
hahahaahaa..

oh ye,
bukan setakat maria elena je yg datang aritu..
bakal adik ipar maria pon ade,
fatin liyana..
plus fatheen nabila gadis melayu pon ade..
so, jom usha gmbr2 yg sempat aku rembat kat member aku yg tgk fashion show tu..


tgh kemalu-maluan.. x)

ketibaan fatin liyana n fatheen nabila.. 

FL&ME... 

 pose maria time terima cenderahati..bergaya giler pose tu..

weird face from maria. seng-seng ub! 

this another one..my coursemates..

=)


to maria elena,
panjang umur kte jumpa lagi..
heheh.. =)

4 comments:

Aman Ibrahim said...

waa~ tersekat nafas Aman baca~ x sangka boleh jumpa Maria n Fatin.. so lucky dauz.. jeles..

p/s: thank u dropping by my blog

::dAuZsHaNLeY:: said...

Aman Ibrahim: hahahaa..sampai tersekat nafas nih..mmg luck lah..
p/s: welcome!

Nurul ain said...

syoknya dapat jumpa sis FL.. jeles kejap... ahaaa :P
Inspirasi Nurul Ain

::dAuZsHaNLeY:: said...

Nurul ain : xseronok sgt..sebab jumpa je, xborak2 pon..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...