Thursday, December 1, 2011

seronok jalan-jalan!

assalamualaikum!
lama xpost entry baru kan?
utk entry kali ni xnak byk cerita..
cter kat gambar2 ni je..
sem ni aku mcm byk je lawatan/trip..
so, ni nak share sket gambar time aku g lawatan/trip..

ni masa lawatan kat Cold Storage, Alamanda.. 
under subject Postharvest Physiology..best!

time ni lawatan ke ladang cendawan..kat Kemensah, Ulu Klang..
blakang zoo negara..under subject Farm Management..

dah lepas lawatan kat ladang tu, ape lagi..
mandi sungai lah..best!

yang ni pulak lawatan kat Pasar Borong Kuala Lumpur..
ni pon under postharvest physiology.. ramai gler manusia..


bergambar depan pintu masuk pasar..

yang ni lawatan ke ladang organik zenxin kat kluang..
under subject keusahawanan pertanian..

dlm ladang zenxin..


yang ni kat melaka.. otw balik dari kluang..

ni kawan2 aku bershopping kat melaka..

tu je..
till the next post!
bye..

kalau suka, like.. =)

3 comments:

snf said...

best nya jenjalan..jauh perjalanan luas pengalaman:-)

::dAuZsHaNLeY:: said...

snf: seronok! mmg betul~

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...