Sunday, December 18, 2011

eh, dah nak habis sem lah!

assalamualaikum..
start esok je dah last week lecture utk sem 5..
giler lah, mmg rasa sekejap sgt!
ayat nak cliché je..
stiap sem pon ko cakap cemtu..
ok cukup..
sem depan dah sem 6..
biasa lah dah hujung2 nak dekat final year ni,
mestilah kena buat final year project (fyp),
tajuk2 pon aku dah pilih..
harap2 dapat lah ape yang aku mintak tu..
semoga aral tak payah nak melintang sangat..
bila di fikir-fikirkan balik,
dah nak buat fyp..
nanti dah nak grad..
cliché lagi..
ok, dah la tu..
till the next post!
bye!




2 comments:

Balqis Azhar said...

selamat berjaya!

jum jenguk entri bru :)

::dAuZsHaNLeY:: said...

Balqis Azhar: thanks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...