Saturday, October 13, 2012

World Hunger Relief 2012 Walktahon: Be The Movement

assalamualaikum!
dah genap seminggu baru sempat nak update 
pasal World Hunger Relief 2012 Walkathon,
yang berlangsung 6 oktober lepas.

program ni start pukul 6 petang,
tapi, aku dan kawa-kawan aku gerak pukul 2 ptg,
sebab untuk ambil tshirt.
sampai2 je sana, 
ktorg terus carik registration counter,
ktorg register online, so, ada counter khas utk online registration,
masa kat counter, dia bagi tshirt and coupon utk makanan dan goodies.
dah settle semua,
ktorg carik pot utk lepak2 dan makan2..

makin petang makin ramai orang.
semua nya pakai tshirt purple tu,
masa tu ada mini konsert jugak,
amy search, one nation emcee, suki, dafi etc.
meriah jugak lah.

lepas solat asar, 
ktorg turun balik semula ke garisan permulaan,
perjalanan dimulakan sejauh 5km,
6.15 start berjalan dan habis dalam 7.30..
letih, memang letih,
tapi sangat seronok.
so much fun!
sangat2 enjoy, lagi-lagi dengan kawan2..
dah,
jom tengok gambar2 yang ada ni:



suasana dalam pukul 2 petang.

kupon utk ditebus.

masa mula2 sampai, ambik gambar dulu.. hewhew..

our meals.

selepas tukar baju..

kawan-kawan aku yang excited untuk memulakan perjalanan.


purple wave! awesome~

YMM Raja Zarith Sofia semasa perasmian WHR 2012.

keep walking


peace!

another purple wave.

garisan penamat, almost 7.30pm

goodies! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...