Sunday, December 2, 2012

Tweets with MasterChef Ezani

assalamualaikum,
i dont know, why i'm so excited about master chef program lately,
last night is the end of season 2,
and Izyan was announced as the winner!
and that's the story about the 2nd season.

ok,
masa kat MAHA 2012 haritu,
aku terjumpa Abg K Masterchef 1 dulu,
sape yg rajin tgk masterchef dia kenal lah,
dia sangat peramah,
berborak dengan ktorg agak lama jugak lah,
macam dah lama kenal,
ktorg pun melayan je lah kan..
macam2 lah dia cerita kat ktorag..
kisah hidup dia sampailah kawan kawan dia kat Master chef 1..
menarik jugak cerita2 abg K ni..
dalam pada tu,
sempat juga bergambar dengan abg K dan 'patung' Ezani.
masa tu dekat booth MyChef.

dah tu saja2 lah aku upload gmbr tu kat twitter,
dan mentioned ezani,
ezani respon.
lagi satu,
malam tadi, aku tweet lagi,
dia respon jugak..
so friendly..


itu lah Abg K. dan sebelah tu, 'patung' Ezani..


"hati saya ade kat patung tu. real lah tu :)" so maniss.. hahah..



she replied my tweet! siap ber 'darl' lagi.. ehemm.. jgn perasan sgt lah.. :)


thanks ezani coz replied my tweets! :)


like kalau suka! :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...