Thursday, December 27, 2012

Little Cupcakes for My Supervisor.

assalamualaikum.
sebenarnya dah lama menyimpan hasrat
nak bagi cupcakes kat supervisor aku.
saja nak bagi..
ikhlas..
bukan rasuah utk dapat A.
but as an appreciation.

so, pagi tadi
aku jumpa dia kat bilik dia,
lepas discuss pasal thesis tu,
aku bagi lah kat dia,
and shes like 'what?'
dia macam surprise lah jugak.
dia tnye aku beli kat mana,
aku jawab,
i made myself.
double shock!
haha..

dalam pada tu,
dia cakap la,
dia encourage aku teruskan benda ni.
suruh bukak bisness.
siap bagi contoh lagi,
mcm chef wan etc etc.
hahaa..
sebelum keluar bilik tu,
Dr. cakap,
macm sayang nak makan..
and i know,
she loved it!

masa tu,
aku pass kat Dr. untuk bagi cupcakes
pada akak master yg slalu tolong aku
masa kat lab dulu.
dia mesej,
dia pun suka.
aku pun happy dapat happy kan orang.. :)

undecorate cuppies.

close up.


ready in the boxes.

zoom in.

oh, forgot to mention, this is blueberry cupcakes.


like kalau suka!

4 comments:

Ismieraihan said...

Resepi bro? Btw lawa u pnya buttercream rose (:

::dAuZsHaNLeY:: said...

Ismieraihan: resepi cupcakes ke butter cream? or both? haha.. insyaallah nanti saya update kemudian.. btw, thanks! :)

Ismieraihan said...

Kalau boleh for both, dah pernah try buttercream tapi nak tau kot2 ada style lagi sodap (:
And for the cupcakes...sebab resepi yg pernah try suma hancus..Tenkiyo0

Cik Jie said...

mcm sedap je cupcake tu,hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...