Wednesday, January 2, 2013

Birthday Surprise! Happy New Year 2013!

assalamualaikum,
selamat tahun baru 2013!
well, kalau new year je mesti satu dunia
countdown and celebrate birthday aku,
terharu pulak..

kat sini aku nak ucapkan terima kasih kat kawan2 aku
you know who you are.
yang ada effort utk buat surprise ni..
bermula dengan makan malam mcm biasa,
kami berempat satu kereta.
selepas beberapa ketika,
datang lagi empat wanita rempit,
*jangan marah.. hehehe..
which is also my friends.
dah abes makan,
dorg ajak g putrajaya pulak.
dah la malam tu ada konsert ambang tahun baru.
memang jam lah.
last2 aku decide pergi kat masjid besi, putrajaya.
nak solat isyak dulu..
dah settle tu,
ada pulak yg nak amek gambar kat tasik seblah masjid tu,
pergi lah kejapkan..

masa amek2 gambar ni la,
drama 'kejutan Akademi Fantasia' berlaku,
tetiba ada lagi dua wanita rempit datang bawak kek.
memang surprise sangat kan..
hahahah..
kesimpulannya,
sambutan hari lahir yg ke-23 ni disambut di perkarangan masjid.
berkat sangat.

feeling2 kumpulan nasyid 

front page cover majalah Maskulin.. haha..

posing depan dewan solat utama


fotogenik katanya..

surprise! inilah kawan-kawan saya..

banana chocolate.

semua buat muka. haha..

sesi pengagihan kek kepada warga masjid.

kerja sape menconteng icing kat muka aku.

ni nama dia atikah, sape berminat, boleh PM.. hahah..

ni nama dia khai.. sapa berminat, boleh PM juga..
tak taulah nampak cam tercekik kek pulak dia ni..



terima kasih kawan-kawan!
next year kalau umur panjang,
da xdapat sambut dengan korg lagi..
thanks for the memories!



like kalau suka!

4 comments:

Khairul Anam said...

so sweet... semoga kawanmu itu peroleh keberkatan pada tahun ini dan semoga tercapai impiannya... =)

::dAuZsHaNLeY:: said...

khairul anam: sweet memories indeed! insyaallah. amin.. :)

beloganakcikgujai@blogspot.com said...

Kasi lh gmbr cantek sket tuk atikahh tu..haha...happy belated birthday btw.....and ur present sila tuntut 10hb t...special...ececeh...haha

::dAuZsHaNLeY:: said...

beloganakcikgujai@blogspot.com: dah tu je yg cantek. sape suruh ko xpakai mekap, bulu mata palsu segala.. present ape??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...