Tuesday, January 8, 2013

Nim's Little Island Cafe!

assalamualaikum,
entry kali ni kira kesinambungan entry sebelum ni,
masa celebrate birthday aku new year eve tu,
ada kawan-kawan aku yg xdapat join sekali..
jadi, malam tu diorg ajak makan..
tempat yg ktorg semua xpernah lagi pergi.
actually, geng2 ktorg mmg suka carik tempat2 makan yg baru,
so, kali ni ktorg try makan kat Nim's Little Island Cafe kat area Sg. Ramal.
dah lama kat UPM ni, 
tahun ke-4 baru nak try kat sini..

banyak menu2 menarik..
dari segi nama menu tu sendiri dan juga rasa.
yang famous kat sini,
'soda ceria', tomyam kelapa..
masa hari tu, 
sempat cuba black pepper chiken, lemon chicken, 
tempe goreng, sayur campur dan tomyam kelapa..
not bad lah.
untuk maklumat lanjut,
boleh like kat page ni,



ini 'BANCAU' = bandung+cincau

ini lah soda ceria.. vanilla ice cream + sirap+ susu+ soda.
nice!

tempe goreng.. rasa dia sedap. lain sikit daripada tempe goreng biasa
sambal tu pun mengancam!

deretan menu kami malam tu.

ini lah tomyam kelapa.

kawan kawan saya..

isteri isteri khai.. satu lagi tempat kosong. sapa nak sila PM..



jom makan!

like kalau suka! :)

2 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

wooo. menarik!

mieza said...

mcm menarik je soda ceria tu..
hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...