(=_=)



Free Widgets

Thursday, January 24, 2013

'Aku Bercerita' novel terbaru Ramli Awang Murshid

assalamualaikum,
tadi pergi bersiar-siar kat ioi mall,
*mampu bersiar-siar sampai ioi?
haha..
tp hasrat hati memang ingin mencari sebuah novel 
untuk penghapus kebosanan dikala cuti ini..
hamboi.
mmg plan nak carik Ramli Awang Murshid pnye novel.
ye la aku ni, bukannya obses sgt dgn novel2 ni semua,
so so je..
buat bed time story katanya.
masa kat kedai buku tu,
ternampak pulak novel 'Aku Bercerita' ni..
kat area latest novel..
oh, RAM ada novel baru,
tak tau pulak kan,
kiranya, pucuk dicita ulam mendatang,
bagai mengantuk disorongkan bantal..  =.=

ingat nak tunggu dapat voucher buku rm250 tu,
tapi lambat lagi nak dapatnya..
jadi, aku pun sebat lah satu..
jadi disini,
aku ingin membuat pengumuman kpd semua peminat novel,
especially RAM.
novel terbaru RAM dah keluar!
ayuh ke toko2 jamu kedai buku berhampiran!
ke korg semua dah tahu?
aahhh,
tak kesah,
janji aku dah beli.



tak bukak cover plastic lagi ni..

siap ada bait lirik 'teman pengganti' lagi..

'aku bercerita' 

selak sikit.

 boleh tahan gak lah tebalnya..

oh, ini gmbr instagram tadi.. follow me on instagram, dauzshaley..
:)



tapi, aku tak tau la cter ni best ke tak?
sebab baru baca mukadimah,
org kata novel2 RAM semuanya ok..
hopefully,
itu saja,
xoxo
DS. 

2 comments:

Farhanah Mokthar said...

jarang ada lelaki suka baca novel ;)
jom singgah dan join peplum giveaway kat blog kita :))

::dAuZsHaNLeY:: said...

Farhanah Mokthar : baca sambil2 je.. xde la dok hadap habeskan novel tu sehari.. mau makan 2, 3 bulan nak habeskan ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...