Wednesday, July 22, 2009

cter ape?

halooo...lama bah aku xtulis blog ni...(sabah sleng)
sejak da smbng blaja ni...bz sket la...(poyo jek..)
slalu aku tulis blog kat umah je..
skang ni kat libry....
ari ni klas abes awal ( oral interaction skills)...so,member dtg cni nak siapkan assignment, tp aku da siap da..(dak rajen kan??)haha..so, diri ini terpanggil untuk menulis blog ini yg lama sudah ku tinggalkan..sebebnarnye aku nk cter time mggu orentasi UPM dulu, tp susah la nk bukak sume dokument2 pasal mende tu...nnti kat umah la aku tulis eh??
siang td ade practical @ amali kelas biologi sel dan genetik..saket mata aku asek dok tgk mikroskop tuh..oren je mata bile tgk mende laen..da la kene tgk byk slide, pastu kene lukis lagi(mcm xbese jek..)lecturer aku name die Dr. Maheran, tutor name die cik mas muniroh...kalo org salah sebut name die mesti die betolkan..die ni dulu blaja kat US..kos ape, aku xsempat nk interview..gaye die kan..mcm yuna...ala..yg feymes ngn lagu 'and actually'( dan sebenarnya) tu..aku da xtatu nk tulis ape lagik le..nak g layan facebook lak..nnti la aku smbng balek..bye2!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...