Thursday, August 13, 2009

bowlinggg~

Haha..lame sudah xmaen boling…jumaat lepas g maen boling ngn member 1course(horticulturist)…actually, tournament ni anjuran persatuan mahasiswa fakulti pertanian(permatani)…kire game ni lawan ekot course2 under fakulti pertanian…

Cter nye start cani, organizer srh ktorg bkumpul kat kafe kolej pkl 6, tp ptg tu kami ade klas dr pkl5-7…tp, dorg kate ok, dorg leh tunggu…time kat klas, abg rahim(one of the team member) tnye, “ko g naek ape?” aku jawab “naek bas la..dorg srh tunggu kat kolej…” die jwb balik “korg g ngn aku je lah,naek kete..tp duet mnyk tong2 la…” ak jwb balik “ ok je!” aku pon btau la organizer ktorg g naek kenderaan sndri.. dorg pon setuju…

Pas abes kelas je, ktorg naek bas balik kolej…mandi n solat maghrib…pas tu 2gu abg rahim kat bus stop…dlm tentative program register pkl8,maen 8.30…tp 8.45 bru kami sampai sane(south city plaza)..jam wok! SCP tu da nmpk dah,tp kete xgerak2 lagik..adoi! tension je time jam tu..(tu la nak naek kete lagi..kalau naek bas kan dah sampai!) ble da smapai, carik parking n terus ktorg lintang pukang carik tempat boling tu…seb bek senang je nak carik…smpai2 je kat pntu masuk, ade org dok kat meja tu..dorg tnye name kumpulan…aku pon da pelek,celah mane ade name kumpulan?? Ehm…xpe2, korg g tgk kat skrin tu(yg slalu gantung2 kat tempat boling tu,yg tulis name pemain n point)…haa, tu kot…aah, ye la..tu name ko ade kat c2…kami pon g amek kasut boling..size 8 sudahh..

Da la aku kene baling bola tu dulu..so, baling je la…mule2 jatuh 8, pastu jatuh lagi dua..hehe…a good beginning…(nak btau la kan…aku bkn nye terer sgt maen boling ni…bese2 je..)pas2, turn abg rahim,ika n affa…lupe lak nk btau, ktorg ade bwk sorg member ni, konon nk support ktorg la…name die fatin…die ni kire merangkap pengurus,cheer leader, cameraman,etc…kire ok la drpd xde…ok2..smbng balik cter td…ktorg kat sane maen 3game…agak puas gak la membaling bola boling tu..time maen2 tu mcm2 ragam ade…ade yg nk baling bola,pas2 patah balik, ade yg baling bola,tp ngn die2 skali jatuh…(mmg paling lawak time tu…tp xboley btau detail, nnti kene banned) ble da abes maen dlm pkl 11 kami pon balik la…group kami dpt sagu hati je…(better than nothing!) jadi la labu…nak tau point aku brp?? Heheh…1st game=136..2nd =131, and last=132…personally, im quite satisfied with my performance at that night…(wahh…poyo laks!) hah, pas da settle sume, sempat gak kami amk gmbr sblm tu…penat, xbrp penat gak la…enjoy je mlm tu…pe2 pon aku nk ucapkan terima kasih yg xterhingga kpd abg rahim,ika,affa and fatin kerana sudi jd sebahagian drpd team aku…

Rasenye ni jela cter yg nk dsampaikan…to be continued next entry..see ya!

tuan punye blog~


4 budak hitam maen boling~


posing2...

sebelum balik...~

dari kiri: aku, rahim,affa&ika..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...