Friday, September 25, 2009

jumpe mende neh..

baru2 ni pas aku selak2 balik gmbr2 yg ade dlm memory card webcam aku...
aku jumpe gmbr2 nii...ni sume tyme reunion dak2 mrsm ps la...sbnrnye nk g amk sijil SPM jek..tp the day b4 g amk sijil tu ktorg lepak kat telok batik dulu..tdo kat chalet..
best2..video pon ade...tp bpk panjang...habes 1 tape setengah...skng ni aku baru je save dlm laptop...nk mengEdit nye lagi 1 hal...xtau la bile nk wat mende ni...nnti kalo da siap edit aku btau la...mmg xde mase la...ni assignment pon xwat2 gak lagi...(wat entry ni boley plak kan?) kawan2, ni je gmbr yg ade kat aku...sape ade gmbr2 laen time reunion ari tu, emel la akt aku...tau2..


kat McD,Setiawan ke Lumut?? xsure laa..


syamim,ramzi ngn jijoy


nililia,(aku xingt name,sorry...) ngn qayyum..


kat petronas...tunggu c shalik..


dalam kete...on da way g telok batik..


azri ngn baby(hafiz)

nampak x serombong kapal tu??ibu jari kaki aku pon muat neh..hehe..jgn marah eh?!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...