Saturday, September 26, 2009

da boley comment..

td aku terbaca kat ruangan comment sebla page ni...
die tulis...


eyka : aku cam xtaw cane nak komen kat entry ko..asal aku tekan post comment, die bwak ke gambar ko yg plg besar kat bawah tu?

aku agak kepelekan la kan?? sebab aku jarang2 skali meng comment blog sndri..dgn mengambil langkah drastik, aku pon coba la...mmg xboley comment...alih2 die bwk g gmbr aku yg besau kat bwh tu...( tp gmbr tu da tuka daa..cm sengal je ble tgk byk kali)..

so dgn adenye comment drpd mahkluk tuhan paling seksi tu, baru la aku tau permasalahan yg berlaku..jutaan terima kasih diucapkan kpd beliau...semoga beliau aman, dan bahagia di UK sana...semoga beliau ditempatkan di tempat org2 yg solehah..(cm xsesuai jek ayt neh..)xpe la..xkesah!

2 comments:

Syafiqah said...

hahhaaa..sengal ko..btw, thanx doakan yg bek2 tok aku..yeppii..sudah ley komen!!

Syafiqah said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...