Saturday, December 12, 2009

benci dowh

mesti  korg penah tgk iklan kat tv kan?
mcm2 gaya dorg wat iklan nk tarik pelanggan or
nk bg information kat penonton..
aku pon suka gak kdg2 tgk ikaln ni...
byk yg kreatif...
especially iklan raya...
xkira la,
raya cina ke?
deepavali ke?
raya puasa ke?
sume menarik...

tapi....
ade 1 iklan ni,
mmg aku paling benci sebenci-benci nya...
sgt2 annoying...
sgt2 irritating....
xtau la kalo ade yg suka...
ni iklan die...
nk letak kat entry ni pon xsanggup...
korg tgk la sendiri

iklan bengong


satu hari tu time aku kat kadai makan...
ade sorg budak tu nyanyi lagu dlm iklan ni...
die nyanyi je aku rase cm nk lempang jek...
xtau la nape?
menjengkelkan...
xkreatif sungguh...

pulak tu...
time kat buletin utama pon dorg boleh selitkan iklan ni?
bkn nye skali...
dkt 2,3 kali gak lah...
xbleyh blaa...

2 comments:

Syafiqah said...

hahaha..aku dpt satu pekembangan iklan di malaysia..
weh2..siyesly xde motif..
aku pon nyampah gak wehhh...
tahpape..
potong..potong...
aku sunatkan betul2 kang... ;DD

::dAuZsHaNLeY:: said...

hahah..
nt aku update iklan2 yg baru2 kat ko eh??
sengal la iklan neh..
meluat owh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...