Saturday, March 19, 2011

Big Momma 3, Like Father Like Son

ohmaii, ohmai, ohmaigod!
laamaanyaa xupdate blog...
dah bersawang dah blog ni...
sorry readers yg menunggu entry baru blog ni...
aku xupdate blog ni hanya ada 3 sebab je,
first, bussy dgn hal2 yg berkaitan,
second, xde mood nak update entry,
third, xde internet connection...

ok lah...
setelah sekian lama tidak meng-update blog ni,
untuk entry kali ni aku nak wat review pasal movie yg aku baru tgk...
semalam,
aku bercadang nk tgk Hikayat Merong Mahawangsa,
macam best je cter ni kan?
tp dah full la pulak..
so, aku dan sahabat2 aku pon tgk cter Big Momma 3...
for those yg suka cerita2 lawak mcm aku,
i suggest u guys to watch this film...
sumpah lawak giler...
menangis2 aku gelak dalam panggung tu..
cter ni ada 'action' sket jugak..
tp, yg lawak tu mmg lawak laa...
cter ni best, sampai ost dia pon aku suka...
hahahaaa...
kalau yg belum tgk lagi tu,
jom tgk trailer filem ni jap...



kalau korg dah tgk cter ni,
mesti korg suka dgn lagu ni,








thats all,
thanks for reading...
have a good day!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...