Thursday, March 24, 2011

IniAnwarHadi? siapa beliau?

hello everybody!
sekarang ni ramai yg dah ada blog sendiri..
yg paling baru,
vlog,
berblog menggunakan video...
sebelum ni aku ada share ngn korg sume pasal blog
maria elena dan video2 beliau,
klik sini:
maria elena
maria elena 2

dan sejak2 connection internet ni agak pantas berlari,
aku usha2 la vlog2 terbaru...
antaranya,
video2 yg dihasilkan oleh IniAnwarHadi...
mungkin ramai yg dah pernah tgk video2 beliau,
yelah,
ramai kot viewer video dia...
puluh dan ratusan ribu jugak lah...
awesome!
aku suka tgk video anwar hadi ni sebab,
aku suka dengar dia punya english..
fluent giler...
da xmacam org melayu cakap english...
sama cam maria elena gak lah..
tertanya2 jugak,
cane english dia boleh power..
kadang2 dia cakap slang kedah gak..
tu pon best gak..
sekarang dia tgh sambung belajar kat australia,
kalau xsilap...
kalau nak tau best ke tak video2 beliau?
tgk lah sendiri..
check this out..






kalau korg ada account YT (youtube) bak kata anwar,
korg boleh la subsribe...
thats all bebeh..
see ya!

3 comments:

DanieL AdiE said...

I've watched all this videos..

Best!

::dAuZsHaNLeY:: said...

yes! seronok..=)

BeaN MorENo said...

vlog dia memang terbaek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...