Monday, March 28, 2011

Random Give Away Polo Wallet by Dark Batman

hai semua...
lama dah xmasuk contest kat blog ni...
ye lah..
masuk je byk,
menang nye xpernah...
xpe lah...
keep trying, mana tau ade rezeki...

contest kali ni mcm senang je...
memang senang pon...
korg kenal blogger Dark Batman?
kalau tgk header ni kenal tak?
femes kot..xkan xkenal..


aku selalu baca blog Dark Batman ni..
a silent reader...
xsilap aku pernah komen sekali je kot kat blog tu..
ntah...cam xtau nk komen ape...segan sebenarnye..kehkeh!
tp aku suka jgk baca blog dia...
kalau pasal kesihtan tu, mmg blog ni lah yg terbaik...
byk tips..
ok, dah byk sgt membodek ni...kehkehkeh...*trademark ke habit Dark Batman..
beliau ade buat satu contest ni...
hadiah dia?
a brown Polo wallet..kehkehkeh!
menurut Dark Batman,
sape yg nk masuk contest ni kena tunjuk hadiah nye skali,
so, this is it..

DSC_0523
ni dia...

DSC_0525
bahagian dalam...

sape2 yg nak join contest ni,boleh klik sini
nak kena tag 3 orang skng ni...
sape eh?
nana, fatin ngn muncai boleh?
aku pakai petik je nama korg ni...
tu je kot..
ade rezeki dapat la wallet polo tu..amin..

1 comment:

Darkbatman said...

hi bro.. terjah sini.kehkehkeh.
btw, segan bace pujian ko 2 kt blog picisan aku. kehkehkeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...