Friday, December 24, 2010

Penangan Maria Elena! awesome!

good day everyone!
hey, korg tau tak?
semalam aku ada buat entry pasal Maria Elena Zarul...
sorry kalau korg boring pasal ni...
so,
bila bagun tdo je aku bukak page aku,
tgk visitors dah seratus lebih...
eh, pelik..
sebab b4 this nak sampai seratus visitor pon susah...
dan malam td b4 kol 12 tgh malam aku check,
dah 497 visitors!
giler lah..
awesome!
check out her blog here
(peliks.blogspot.com)
and my entry about her
(here)


maria..pinjam gambar eh..nanti i pulang balik...
maria yang paling kiri tu..

see...this one b4 12 am..memang orang dtg
tak putus2 lah...


yang ni dari Nuffnang..497 visitors!..tgk b4 this, nak sampai seratus pon susah!

p/s: i wonder...

11 comments:

man yusoef said...

seriously??..gile mantap!!..

nana cHan said...

alahai ape nak heran. ko kan blogger paling friendly. hik3

syira aka sepatu hijau said...

salam

wah dasyat tue....syira pun tak pernah macam tu


follow ur blog :D

::dAuZsHaNLeY:: said...

man yusoef: serious! mmg menakjubkan..

nana cHan: ai..lain je bunyik nye tu..friendly la sgt..

syira aka sepatu hijau: wsalam..dasyat kan? thanks yah!

fyna said...

huhuhu..beshnye....rmai2..jeles...

pearl jade said...

wah hbatnyaa..huhu
thanx ya sggah blog sya.sya follow!

KINA said...

wah tahniah...

aidillah HAIMI said...

wah bagus la gitu. tapi nasib dila sekarang macam yang dulu kamu lalui. Tak banyak penggunjung yang datang.

::dAuZsHaNLeY:: said...

fyna:best..tapi xselalu..baru je..

pearl jade:most welcome! thanks follow!

KINA: hahaha..thanks2..macam dpt pmr 8a je..

aidillah HAIMI:biasa la tuu...nanti ramai lah yg dtg..=)

nana cHan said...

betol pe. lg cikit nak jdik 500 dah follower ko. mantap ah. haha

::dAuZsHaNLeY:: said...

nana cHan: ye lah nana..follower ko pon dah meningkat rasanya..kan3?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...