Thursday, December 30, 2010

Blog Khairul Fahmi?

hai semua!
firstly,
tahniah buat pasukan Malaysia yg menJUARAi
AFF SUZUKI CUP 2010!
yeay!

antara pemain yg meningkat popular skng ni,
Khairul Fahmi Che Mat..
dah lepas menang semalam,
ramai yg search kat google pasal dia..
dah ramai pon LIKE fan page dia..
belum lagi? (klik sini)
bila tgk kat fan page dia,
adal url blog,
bila klik, bukan blog khairul fahmi,
tapi,
blog milik teman wanita dia, Elia..
rasanye, blog ni pon byk gak cter2 pasal khairul fahmi ni..
so, kpd peminat khairul fahmi,
boleh lah singgah blog ni,
kalau nak tau perkembangan terkini beliau!

dengar cerita pagi tadi,
Fara Fauzana tunjuk blog Elia ni kat 8TV...
wow~! semakin ramai lah yg berkunjung kat blog Elia ni..
ok, jom kte tgk sket blog (jejariruncing.blogspot.com)
kat bawah ni ada sket print screen blog Elia..

blog Elia..

entry terbaru Elia...


khairul fahmi...

thats all..
see ya!

4 comments:

Roxy zai said...

perghhh..macam miracle la..haha..trus meletop mantop top top blog elia..hiks..i nk jdi roxy beckham laa..ahah!=p

AiDa AzRyN said...

fulamakkk... cayalah!

::dAuZsHaNLeY:: said...

Roxy zai:meletop giler! hahaaa...

AiDa AzRyN:fullaamakkk! =P

Ajeyy Khalid said...

Waaa ! Semaxx .
Nanti follow Blog saya yer :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...