Thursday, December 30, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI



sebenarnye dah lama dah nak masuk contest ni...
dah lama pon bookmark (blog feel free to fly)ni..
cuma hari ni je dtg mood nak masuk contest!
luckily, belum lagi tutup tarikh penyertaannya..
so, jom tengok gambar terbang2 aku..


Aku Melompat Terkangkang!

cerita disebalik gambar ni,
dekat lokasi penggambaran filem 
Lagenda Budak Setan...
(klik sini) utk baca entry..
promote kejap,
jgn marah ye organizer!
hadiah2 yang ditawarkan!
wow...
syok nya, syok nya ada body shop!
sangat teruja...
mana tau ada rezeki?
aminn... =)


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

tag 3 orang yea?
ermm..
xkira..nak tag korg gak!


ehh..itu saja!
so, guys! lets join us!
ada sket je masa lagi!
singgah sini

3 comments:

mr.F said...

okeh..proceed...nice pic! tengs sebab sudi join n all the best ya!

mr.F said...

Tahniah kerana telah terpilih untuk TOP 50 FEEL FREE TO FLY CONTEST.
Sila rujuk link ini untuk ke entri TOP 50

http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-top-50.html

dan link ini untuk prosedur pemilihan pemenang.

http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/12/feel-free-to-fly-contest-prosedur_27.html

Tahniah sekali lagi dan selamat menyambut tahun baru! =)

princess hanna said...

gudluck yar~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...