Tuesday, December 28, 2010

AJL25? Promo...

hai...
korg pernah tgk kan AJL?
Anugerah Juara Lagu?
lebih kurang sebelas hari je lagi,
akan berlangsungnya AJL 25..
spt biasa mcm tahun2 yg lepas,
kan ada promo/iklan pasal AJL kan?
mcm tahun lepas yg pasal
ally, cheryl ngn fbi dok lepak2 minum air bungkus
dalam plastik tu...
ingat tak?
try tgk yg ni...


yang utk tahun ni korg ade tgk tak?
aku pon baru je tgk td..
ada 3 episod...
dalam 30 seconds je every episode,
ni yg pertama..




ni yang kedua,


 dan yang ketiga...



tu je nak share...
rasanya dah 3 tahun berturut2 aku g tgk AJL ni...
tapi tgk rehersal je..
cane aku leh tgk rehersal?
rahsia!

insyaallah, kalau xde ape2 tahun ni,
nak g tgk lagik...
entry aku pasal AJL 24 lepas
kat (sini)
nak like page AJL 25?
(sini)

8 comments:

misSbLurRy said...

kreative kan

aku tgk kat fb faizal...tp aku tetap rindu iklan dr yasmin ahmad...

Admiral Hafiz said...

tringin nk tgk AJL live


Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

::dAuZsHaNLeY:: said...

misSbLurRy:kan?kreatif..aku pon rindu gak nak tgk iklan dia...

Admiral Hafiz: try la tgk tahun ni..

rATu kEBaYA said...

suka tengok...

~fatin~ said...

nak ikot..
nak ikot...
hehe..
nak ikot g tgok rehersel..

::dAuZsHaNLeY:: said...

rATu kEBaYA: saya punn..

~fatin~:insyaallah...kalau xde ape2..

HiGHNeSS FiQ said...

nak ikut gak p tgk rehersel... ;)

::dAuZsHaNLeY:: said...

HiGHNeSS FiQ:jom! hahaaa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...