Wednesday, December 1, 2010

contest nak menang blog header makeover

hai semua!
hey, hey..
u know what?
aku ada jumpa satu contest yg amat menarik perhatian!
contest apekah?
'Contest Nak Menang Blog Header Makeover'
macam tau2 je,
aku nak tukar sume2 tu...
ni, kat blog cicakdanlelabah!

sila klik untuk ke blog cicakdanlelabah!

hadiah dia dah tentulah make over blog...
ala-ala deko bersama eric!
hehehee...
tapi ada lagi hadiah misteri...
aku pon xtau ape lah hadiah misteri tu...
kalau aku tau xmisteri la kan?
eh,eh..cukup2...
cicakdanlelabah ni kata aku kena elaborate kenapa nak menang...
so,
these are the reasons:

1.aku dah bosing boran dgn layout,template,header,design dan ape2 je yg berkaitan dgn blog aku ni. i want something new!

2.aku dah cuba tukar2 template blog aku ni, tapi hasilnya mendukacitakan, so tolonglah yea cicakdanlelabah!

3.aku kurang arif sket bab2 komputer ni, tapi xdelah sampai buta it. so, kalau org yg kurang arif ni wat kerja2 komputer ni dah sah2 lah lambat cam kura2. kadang2 xjadi langsung! so, apa kata cicakdanlelabah tolong buatkan, kan cepat sikit siap! hehehe...

4.ade blogger yang jalan2 kat blog ni kata: "eh, aku pernah pakai layout ni..." so, cicakdanlelabah boleh tolong tak supaya dorg akan cakap cemni pulak lepas blog ni di make over kan: "eh, cantiknye layout kau ni, aku xpernah nampak lagi, unik nye, etc, etc..."

5. perasan tak ade 3 ekor lelabah kat seblah tu, blog kita ni cam ade persamaan kan? ye la nama anda pon cicakdanlelabah, so xsalah rasanya cik cicakdanlelabah pilih blog ni untuk menang! *sebab kukuh!

6. bila tengok design2 yang ada kat blog cicakdanlelabah ni, aku terlompat2 sebab dah terbayang blog aku jadi cantek cam design2 tu..."nak yg ni lah, eh,eh..yg tu lah..." dah rambang mata xtau nak pilih yg mana satu...semuanye best2...ternyata anda memang berbakat  sangat berbakat! 
*ini xbodek ye! memang betul!

7. serius! memang cantek design2 yg ada...nak, nak, nak!

8. saya pengikut baru blog anda! xtau la kenapa hari ni baru jumpa blog cantek ni...kalau dah lama jumpa, mesti dah lama follow~ *ikhlas follow ni...xde paksaan...

9. this the most important reason! tarikh tutup contest ni pada 1st january 2011 kan? FYI, thats
 my birthday! kalau aku menang, its like my birthday present! mesti seronok!* sambil kelip2 mata...

10. eh, eh..dah 10th reason dah...ape lagi nak goreng ni...tu la, suruh elaborate kan? hehee...ha, nt aku promote lah blog cicakdanlelabah bila dah menang! bila org tanye: "eh, sapa design header ko ni?" aku jawab: "blog cicakdanlelabah yg design kan.." kan makin femes blog cicakdanlelabah  nanti...

ok lah...
cukup kot 10 reasons tu...
harap2 cicakdanlelabah baca reason2 tu dgn teliti ye...
hehehee...
oh, ye...
cicakdanlelabah suruh tag 2 orang..
sape ye?
nana chan dengan fatin boleh tak?
oh, ye...
to others! come and join this contest!
mana tau ada rezeki...
thats all...
bye~




15 comments:

nana cHan said...

ceyt aq baru je nak join contest nih pastu tag ko. tengok2 dah kena tag dlu. aiseh. kna carik mangsa lain =_="

shapoji said...

awak mmg pandai mengampu, syer tak reti nak karang2 sebab sampai sepuluh, so kempunanlah nak deco bersama eric.

.cik yaya. said...

wah! good luck2!

+d.O.Y.A.h+ said...

aha! semoga menang sempena harijadi:)

AdiE said...

semoga berjaya!
GOOD LUCK~!


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/beginning-of-jimba.html

sri said...

waaaaahhhhhh lahir 1 jan eh.... unik2 hehe.. thanks for joining... semoga berjaya hikhik ^^,

izyansyazwani said...

gud luck ;)

sayaDeyla said...

semoga berjaya :)

hans said...

gudluck weih

P/S : Review Filem Ngangkung & Berapa Kutipan Filem 2 Alam? RM39.9 Juta Kah?

eiysya zasya's said...

haha baekk punya goreng.. =p
btw, gud luck!

::dAuZsHaNLeY:: said...

nana cHan : hahaa.. aku cepat sket dr ko...xpe2..

shapoji: hahaa..terpaksa..nak menang katanye...

.cik yaya. : thanks!

+d.O.Y.A.h+ : insyallah..

AdiE: thanks...

sri: aah...harap2 menang lah yea..hihihi...

izyansyazwani : thanks!

sayaDeyla: terima kasih!

hans: terima kasih hans!

eiysya zasya's: haruslah menggoreng! thanks!

alinac lover said...

hi...jemput join GA yong yer~

SENORITA ZATY said...

ouhh sgt lah menarik okay . uhuhuh

ipa faiza~ said...

gud luck taw!

::dAuZsHaNLeY:: said...

alinac lover: insyaallah..

SENORITA ZATY: yeke? hahaa...thanks!

SENORITA ZATY: thanks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...