Saturday, December 18, 2010

lokasi penggambaran lagenda budak setan?

bersiaran kembali...
kita terus kepada tajuk kita pada hari ni ye..
kalau korg minat dengan filem Lagenda Budak Setan (LBS),
mesti korg ingat latar tempat dlm cter tu kan?
entry kali ni aku nk tunjuk kt korg sume salah satu lokasi
penggambaran filem LBS ni...

korg perasan tak
dalam filem tu ada scene cam kat atas bukit,
pastu ada satu pokok?
nampak hijau dan cantik je dalam filem tu...
bila aku pergi sendiri tempat tu,
mmg cantik...
hijau je..
oh, ye..
mesti korg tertanye2 kan, kat celah mane tempat yg aku cakap ni,
kat ladang lembu UPM...
kalau dari KL korg menghala ke bangi,
sebelah kiri nnt korg nmpk la ladang lembu ni..

haa...scene ni la yg aku ckp tu...
ni yg dalam filem...

ni dari side belakang...ni bukan gambar dalam filem..
ni aku yg snap...



bukan setakat filem LBS je,
filem Semerah Cinta Stiletto pon shooting ares2 sini jugak..
kalau korg ingat scene yg kamala gaduh ngn laki dia pasal kasut merah
kat kandang lembu,

kandang lembu...


lagi,
iklan milo pon shoot kat sini jugak..
iklan yang
"boleh saya....?"
xcaya?
cuba korg tgk ni kejap...
part last skali...




ni lah pokok tu...


pemandangan dari pokok tu...


lagi?
kalau korg perasan cover album,
tahajjud cinta Dato' Siti Nurhaliza,
pon wat photo shoot kat sini jugak...



cover album tahajjud cinta...nampak pokok di belakang tu?

same tak pokok tu ngn gambar kat atas tu..


eh, kalau korg nak amek gambar wedding ke,
gambar pakai jubah konvo ke,
nak shoot video clip ke?
ape2 je lah...
try lah dtg kat sini...
kompom cantek punye gambar ataupon video korg...
tgk ni...
cantek tak?


aku lah tuu.. =)


suka gambar ni...cantek kan?

best kan tempat ni...
tu je...
bye!

p/s: more info? btau aku lah... =)

22 comments:

♥LyNnDa♥ said...

shntek2x...wahhhhh....like2x...

eiysya zasya's said...

lawa2.. nanti grad, bole pgy amek gambar konvo kat situ lah.. hehe~


p/s: Belajar teknik photoshop..

hani bella said...

nnt grad, ak na tgkap gamab kat c2! hehhh

ayun said...

wahhh..chantek..
femes btol pokok tu.. ;D

NADIA RAHIMI said...

ehem. I pelajar UPM ;p

BezBuddy said...

cantikkk....nt nak dtg upm la...dekat je ngn ukm...haha

::dAuZsHaNLeY:: said...

♥LyNnDa♥: like33x...=)

eiysya zasya's: boleh2...

hani bella: boleh, jgn lupa ajak aku..peace!

ayun:mmg femes..cantek pon cantek..

NADIA RAHIMI:ehemm...i tau..lol..

BezBuddy : aah..dekat je..xjauh mana pon..dtg lah..

nuyuEna said...

3tahun duk upm..xsmapai ag kt pokok tu..huhu..
rugi tol!

Nieza Micha said...

wahhh... memang cantek la kat situ...>.<

SITI NOR ATIKA RUSLAN said...

best nye.. kt upm kn??

niesh™ said...

pic last plg cantik :DD

fathiah said...

aku nak pegi cni........ huhuhu

::dAuZsHaNLeY:: said...

nuyuEna:hahaa...dtg lah upm lagi..

Nieza Micha:kan? kagum2..

SITI NOR ATIKA RUSLAN:best2..aah..upm..

niesh™:anda setuju dgn saya =)

fathiah:silakan...jgn lupa bwk kamera!

Cik Su said...

cam best jerni..kat mane ni.. tak kawen lagi.. bloeh fotoshoot kat sane

Norhafiza said...

wahh...mmg cantik le...untung la sapa dapat p sana leh shoot gamba cantik2...

::dAuZsHaNLeY:: said...

Cik Su: kat UPM...boleh2..mesti cantek!

Norhafiza: meh la dtg sini amek gambar..hehehe...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mmg cantik...ada lagi tatu tempat mcm tue jugak. ia ada di Batu Arang, selangor.

farah said...

nak masuk cni boley suka2 je ke???

Eksotika Blogger said...

haha proud to be upm-rian..hehehe

laughedgurlz said...

nak masuk ctu cmner?...leh men pki msuk je ke?..tk de pape pantang larang ker?....

.missrazaematating. said...

da baca da. tp, x blh msk kat tmpt ni kn?? sy nk photo shoot gak kat situ..hehehehe..

~ Mr Ej ~ said...

mcm mana nk g tempat tuh bro?...bleh bgtaw aku x ?...aku follow page ko

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...