Wednesday, December 22, 2010

Maria Elena Zarul? u make me laugh!

hai bloggers!
huh...
cuti2 ni xde keje lain lah selain online...
fb, blog dan gb..
web site ni la yg selalu aku meluangkan masa bersama..
dah tu kadang2 sampai xtau nak buat apa lagi..


and suddenly aku terjumpa satu blog yg cam best...
blog maria elena zarul...
kau kenal?
aku pon xkenal sebenarnye...
hehee..
dalam blog beliau ni bukan setakat tulisan je..
ada video jugak...
mcm2 lah...
aku suka tgk video beliau ni sebab,
buat aku tergelak besar!
maybe some people akan kata beliau ni gedik ke apa,
bila tgk video dia ni,
tapi, rasanye tak kot...
mungkin dia ni periang, happy go lucky person...
dan aku rasa bukan aku je yg terhibur tgk video2 dia ni,
tgk je lah follower dia...
rasanye, dia baru je wat blog ni...
tapi dah beribu follower!
cakap byk pon xbest,
so jom tgk antara video2 Maria Elena Zarul...

yg ni latest video maria ngn kawan dia..



yang ni video tutorial pakai hijab...
klaka gak,
dan sape2 nak blaja belit2 shawl tu,
hah, try lah klik bawah ni..


yang ni video dia hang out dgn bf dia..
oh, sorry guys out there..
she is taken...
nama bf dia lebih kurang nama aku lak tu..
hehe..peace!


yang ni lagi satu,
tutorial Maria's skin care..
pon funny...


betul lah..
dia buat aku tergelak je..
terhibur lah tgk video dia..
dgn reaction muka dia kdg2 over tu,
plus, guna slang english yg pelik2...
memang kena la dengan blog dia,
(peliks.blogspot.com)
thats all ntok entry kali ni..
assalamualaikum, tak jawab dosa! jawab? sayang....
*tag line Maria Elena Zarul...

9 comments:

iday said...

haha,,,pernahhh tgk dia punya blogg,,khatammmm abis blog dia,,ruparupanya dia ni dulu free hair,,Alhamdulillah lar,,dah pakai tudung,,&& style dia mmg smart lar,,,plus boyfren dia memang kacak,,ops! hahaha

::dAuZsHaNLeY:: said...

iday: haha..klakar kan dia? she is gojes! hmmph..dah agak dah, mesti minat kat bf dia..haha..

hans said...

dia memang cantik bertudung

P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

::dAuZsHaNLeY:: said...

hans:aah...cantek~~

nana cHan said...

smlm aq ada terpikir nak tulis sal dia. tup2 ko dah wat. ish!

nub said...

maria ogawa??

::dAuZsHaNLeY:: said...

nana cHan:hahaa..nak wat cane...aku tetiba je tulis pasal dia..

nub: bukan laahh.. maria elena!

aidillah HAIMI said...

dila pun dah suka dia lah. hehehe

::dAuZsHaNLeY:: said...

aidillah HAIMI: dia lawak kan??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...