Tuesday, December 21, 2010

t-shirt geng blogger! yeay dah dapat!

hai hai hai...!
nak cter ni,
aku dah dapat tshirt Geng Blogger!
yeay!
patutnye dah dapat lama dah time 1st gathering aritu..
tapi ada hal lain...
nak tau lebih lanjut (baca sini)

pastu bila dah lama tu,
terbaca lak blog abg joegrimjow,
kata tshirt tu ada lebih..
aku pon teringat kat tshirt kami yg xdpt lagi..
then, aku  komen lah kat blog dia bertanyakan permasalahan ni...
esok nye dia reply..
dia suruh aku msg dia..
bila dah diskus2,
aku pon plan jumpa abg joegrimjow kat putrajaya...
sbb dia tggl kat putrajaya...
ktorg pon berjumpa la kat alamanda...
kejap je,
lepas bg tshirt je ktorg membawa hal masing2..
sebab aku ada program kat kolej time tuu..
camtu lah cter nye..
dah ni gambar2 nye..
sorry aku pakai tshirt ni dulu...peace! =)
nt bukak sem aku bagi tsirt ko plus ngn $ skali..
fyi, tshirt ko selamat dibawah jagaan aku...


 aksi eksaited...

 bukan model gedung  pakaian hari-hari...poyo je..


cak! hahahaa...

thanks abg joe sbb bersusah payah 
g alamanda semata-mata nak bagi tshirt dua helai ni...
thanks a lot!
jasamu dikenang! =)

11 comments:

Bella said...

heee...

da mcm model baju la pulakk..:P

~Nur Zulaiha~ said...

mau jgak!!

~Nur Zulaiha~ said...

mau jgak!!

nana cHan said...

argh stress ah tgk ko pkai dlu. xpe2. nanti bila dah dpt aq nak pkai pegi kelas. muahaha. gila smgt :P

F.A. said...

fuyooo dapat bajuuu

DanieL AdiE said...

comel la baju tu..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/u-can-never.html

princeduyong said...

ade lagi tak dauz?

::dAuZsHaNLeY:: said...

Bella: ada la sket kan? hahaa..talent tu dah ada kan?wah..

~Nur Zulaiha~ :try tanye abg joe! ada link blog kat entry tu..*sampai dua kali komen..

nana cHan:rilex nana! nanti kita pakai sama2 g kelas..jd duta geng blogger kat upm..hahaa..

F.A.:fuyyoohh..bukan dapat yea..beli..hahahaa..

DanieL AdiE:baju je? model tu? haha..joking..

princeduyong:xpasti your highness..try tanye brother joegrimjow...komen kat blog dia..

muncai said...

woah! smrt woo.
p/s:sampai skng tk tau cmne nk join gengblogger tuh. huh -.-"

kahirie said...

chantek baju...pinjam...nak bergambo...

::dAuZsHaNLeY:: said...

muncai: hmmm?? susah sgt ke? part mana yg problem? btau sket..

kahirie: buleh2..meh la dtg rumah..hahahaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...