Saturday, August 7, 2010

bloggers gathering 2010

hai semua....
entry ni sedikit berkaitan dgn entry sebelum ni...
10/7/10 lepas...
aku ngn member2 aku g gathering geng blogger
kat taman cabaran putrajaya...

kami bertolak drpd kolej kami...
dah masuk area putrajaya tu,
kami tercarik2 la mana precint 5...
pusing2 xjumpa pun taman cabaran...
dekat setengah jam gak lah ktorg dok pusing2 tempat yg sama...
byk gak org2 yg ktorg dah tnye,
mane taman cabaran...
org yg last ktorg tnye,
baru la jumpa taman cabaran tu...

bila dah jumpa,
jumpa abg joegrimjoe kat kaunter pendaftaran...
daftar dulu....
pas dah kumpul sume,
mcm biasa la...
start ngn ice breaking...

yg xbest nye,
ktorg hanya sempat join ice breaking je...
sebab time tu masih lagi minggu orientasi pelajar baru*baca entry lepas...
sebenarnye, aku curik2 keluar kejap...
sebab aku yg drive kereta,
member2 yg lain pon kena ikut aku balik gak laa...
nt, xde spe nak amek dorg lak...

best gak la dpt jumpa ramai blogger kat sane....
even kami join ice breaking je,
rase seronok jgk laa...
so,
saya nak mintak maaf kat semua yg join gathering ni,
especially kat abg joe....
sorry bro!

ok lah,
jom tgk beberapa gmbr yg sempat di snap...

registration...

nana & abg joe...

nana, nik & dauz...

bloggers gathering...

azrul hisham & joegrimjoe...

dalam bulatan...ice breaking bermulaa...

masing2 dok ambk gambar...

memperkenalkan diri...

banner gathering...

pembahagian kumpulan...

time ni, ktorg da nak balik dah...

tu je photo2 semasa gathering tu...
thats all...
terima kasih!

p/s: abg joe, kami xdpt lgi t-shirt gathering....=)

4 comments:

TUKANG KATA said...

BESTnye..

tak berkesempatan saya utk pergi :)

::dAuZsHaNLeY:: said...

TUKANG KATA: saya dapat join kejap je...

nas said...

best..lagi2 masok paper kosmo taw...
tapi aku xdpt g....bz sgt...
huhu..so sad..waaa.....:)

::dAuZsHaNLeY:: said...

nas: next time la bro...aku ade bace gak artikel tuu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...