Sunday, August 8, 2010

dah nak puasa...siapa nak kad raya?

hai semua...
lagi beberapa hari je kte nak menyambut bulan ramadan...
haruslah berpuasa dalam bulan ni kan?
mcm mane?
dah buat revision niat puasa?
dah g beli kurma?
hahahaa..
aku baru je beli tadi...=)
yg ponteng puasa lepas tu mesti dah ganti kan...

hmmm...
rasa kejap je dah nak puasa balik...
nanti bila dah puasa,
kejap je, dah nak raya pulak...
ok,
cakap pasal raya kan,
korg pernah tak bagi kad raya?
dapat kad raya?
hahaaa..
aku ingat lagi kad raya pertama aku dapat time darjah 6...
time tu dah abes upsr dah..
nak masuk f1...
excited kot dpt kad raya...
tp skng dah lama xdpt kad raya & xhantar kad raya...
dulu2 aktif la post kad raya kat member2...
walau pun dok satu taman...
tak pon taman2 perumahan yg berhampiran...
seronok ape..

rasanye tahun ni nak start balik lah hantar kad raya...
baru la rasa meriah sket...
sms raya pon ok,
tapi sms ngn kad raya sgt lah berbeza...

aku nak try hantar kad raya kat bloggers semua...
xlah semua...
sape yg berminat nak dapat kad raya drpd aku,
boleh la tgglkan alamat rumah korg kat ruangan comment tu...
aku nak try hantar 10 kad raya dulu kat korg...
maknanya,
10 terawal yg tgglkan nama&alamat korg kat bwh tu la yg
aku akn post kan kad raya...*agak2 ade sambutan tak?
walaupun xstart puasa lagi,
xpe, ntok persediaan awal...
insyaallah akan ku kirimkan kad raya
kepada pembaca blog aku yg berminat...
ni percubaan pertama aku nak kirim kad raya kat bloggers...
semoga berjaya ntok aku...=)

so,
ape lagi?
tgglkan nama & alamat rumah korg kat bwh tu...
selamat menjalani ibadah puasa!
salam....

nota lutut: sape yg dah dpt kad raya drpd aku nt, nk balas pon boleh...hehehe...

15 comments:

hans said...

erkkkk
hantar kad raya dkt aku oit
tapi kalau xbalas xpa tak?
hahaha

P/S : Review Novel/Buku : Naskhah Natrah Karya Fatini Yaacob Wajib Dibeli Dan Dibaca!

::dAuZsHaNLeY:: said...

xkesah...
mane alamat???

Syida Shukor said...

nak kad raya jugak ! tapi macam segan haha

::cikjuju::◕‿◕ said...

nak!nak!..nak kad raya jugak...tp nak letak alamat kat sini guk ker???...^__^..t ramai plak yg dtg raya umah i..hehe

~fatin~ said...

nak...
nak gak..
hehe..
meh ak tggalkan alamat...
18-1-6,kelompok teratai,
jalan au 5/56,
ampang,ulu klang,54200,kuala lumpur

::dAuZsHaNLeY:: said...

Syida Shukor: laa..nape segan lak??

::cikjuju::◕‿◕:emelkan alamat cik juju kat emel ni dauzshanley@gmail.com

fatin: aku bagi by hand je boleh? hahahaha....

yg lain nak bg alamat, boleh la send kat emel ni dauzshanley@gmail.com

HANNA said...

nk jugak!tp errr xnk pos alamat kt cni leh?haha

Amalina E Azmi said...

waaaahh nak jugak tp i malu...huahaha slmt b'puasa :)

::dAuZsHaNLeY:: said...

HANNA: boleh...post je kat emel dauzshanley@gmail.com...

Amalina E Azmi: adoi..asal lak nak malu? bg je alamat...=)

Black_roses92 said...

kite baru lagi..cam berminat lak.. nak gak kad raya!! hehe.. kite bagi guna email ek??

::dAuZsHaNLeY:: said...

Black_roses92: ok2..

hans said...

serius nak antor nih?
adoi
xkan nak kasi alamat dkt sini..
dekat fb ko xada ke?
add lah fb aku
leh aku kasi address dkt ko(semangat nih)
hahaha

hans_da_vinci@yahoo.com


P/S : Itulah Bro! Kalau Nak Drift Tu Tutuplah Cermin Tingkap Kereta Tu Dulu! Kan Ker Ekau Dah Malu! Kahkahkahkahkah!

::cikjuju::◕‿◕ said...

oke dah anta add kat email...wee...!!^__^

✿ Cik Cimi said...

nk kad raye.
haha.
=.=

::dAuZsHaNLeY:: said...

::cikjuju::◕‿◕: orait...thanks..insyaallah akan di post kan...

✿ Cik Cimi: address please! send via email...=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...