Monday, May 23, 2011

Banana Boat Punya Pasal, Tengkuk Aku Sakit!

assalamualaikum..
semalam aku pergi berurut...
bukan pergi rumah urut ok...
tengkuk aku terseliuh sebab jatuh dari
Banana Boat kat Langkawi aritu...
mana taknye,
kepala aku jatuh dulu dalam laut tu,
mau tak teleng kepala aku...
naseb baik la xteruk sgt...
dah la first time naik banana boat tu...
time tu la nak terseliuh..
kat tengkuk lak tu...
first day sampai langkawi je dah ditimpa bala...
adoi...




kalau nak diikutkan,
memang la sakit..
nak pusing seblah kiri memang xboleh beb!
tapi aku gagahkan jugak lah..
first day sampai langkawi dah injured,
kalau aku layan kan sakit tengkuk ni,
atas katil je lah jawabnye..
tapi, kat Langkawi beb!
bukan selalu datang situ...


rasa cam nak pakai benda ni je time tuu..


macam2 la cara aku fikir nak bg ok sket tengkuk aku ni...
tampal koyok, sapu minyak,
last2 panadol extend yg berjaya mengurangkan kesakitan...
boleh la jalan2 area langkawi ni sambil bershopping2
dengan kepala yg teleng..
hahaha...

pergi urut semalam,
yg sakit nye area tengkuk...
tapi, satu badan kena urut skali...
urut bukan urut light2...
ni urut wak2 jawa punye style...
berpeluh2 aku tahan sakit...
org xbiasa kan..
ayah aku cakap,
kalau xbiasa, badan mmg sakit pas kena urut...
memang sakit bai...
esok paginya,
badan aku rasa cam lebam2 je..
bisaa...
ok, laah..
next entry aku story pasal vacation aku kat Langkawi!
thats all,
see ya!

3 comments:

Fathiah Hamim said...

omaigodddd langkawi!!! cokelatsssss!!! nakkkk.

and what? naek banana boat boleh terseliuh? eden dah berapa kali naek, tak da luka secalar punnn. :P

::dAuZsHaNLeY:: said...

Fathiah Hamim: yess..byk giler coklat..and yes..terseliuh..first time naik banana boat tu..xtau pulak kena lepas tgn time nak jatuh tu..eden pegang je pemegang tgn tu..kepala jatuh dulu..itu la jadinye..

dwaty said...

langkawi??? banan boat??? wah bestnyerrrr... bila la saya bleh gi... ni mesti tak baca bismilallah masa nak naik banana boat tu yang terseliuh... hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...