Tuesday, April 10, 2012

One Direction

assalamualaikum.
hai.
memang tgh rasa nak update,
tapi kurang idea yang bernas.
so, update kali ni just nak share lagu2 dari satu group ni,
One Direction.

alkisahnye,
aku xpernah tau pon pasal kewujudan group ni,
satu hari tu,
masa majlis penutup karnival kolej aku,
ada tayangan multimedia,
dorg pkai lagu satu lagu ni,
macam best,
aku pon biasa2 je lah.
few days pastu,
dgr kat radio pulak.
tapi still xtau sape yg nyanyi n tajuk lagu tu.
satu hari, dapat tau tajuk lagu tu,
'what makes you beatiful' daripada one direction ni.
aku pon carik2 la kat youtube.
ade lagi la lagu dorg yg ok.


ni ha group one direction tu. cam biasa, rembat dari google.


aku tak tau lah, skng tgh mood aku dgr lagu2 dorg ni,
fast beat,
so agak refreshing la kalau dengar pagi2 sebelum pergi kelas tu,
ade kawan aku kata dorg ni dari rancangan realiti X factor?
ntah, aku pon baru tau.
almaklumlah..
jarang tgk tv.
ok lah.
ni ade video dorg aku rembat kat youtube.






agak2 xtau nak buat ape tu,
try lah dengar.
thats all!
till the next post,
bye~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...