Monday, February 20, 2012

Mana Status Glitterati aku?

assalamualaikum!
tadi aku saja la usha2 akaun Nuffnang aku,
tiba2,
dah tak Glitterati dah..
da jadi ordinary (non-exclusive)
ape yang aku dah buat?
aku ada letak apa2 iklan lain ke?
oh tidaakk..
what i'm suppose to do???
bagaimana nak kembali ke status Glitterati semula???
nooooooo......



5 comments:

Silent Thinker said...

hantar message dekat nufnang..tnya kenapa...nnt nuffnang akan bg sebab n cara selesaikan...

Rose said...

sama la kite pun... tapi dah hantar tiket dah tadi... grrrr.... kenapa ek???

::dAuZsHaNLeY:: said...

Silent Thinker : macam mana nak hantar msg kat nuffnang?

rose: hantar tiket? ape tu?

Silent Thinker said...

dah ok blom?
bukak kat web nuffnang tu..
klik "contact us" kat ats tu

::dAuZsHaNLeY:: said...

Silent Thinker:oh, settle dah! thanks. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...