Friday, February 10, 2012

Perutusan Keputusan!

assalamualaikum!
10/2/12 hari ni,
keputusan rasmi exam keluar!
alhamdulillah,
result kali ni flying of colors!
syukur sangat-sangat!
sujud syukur sekejap..
dah 4 sem, sem 5 ni baru tercapai target aku...
alhamdulillah sekali lagi!
sebelum ni ok2 je..
tapi yang sem 3 tu result flying of shit!
bak kata kawan aku sorg tu,
tu yang jatuh terjelepuk.
memang sentap lah kan..

alhamdulillah Allah makbulkan jugak doa aku,
ni nak buat ucapan sket,
thanks to beloved my mom and dad,
my coursemates and friends!
aku percaya,
kalau anda-anda semua ni takde,
aku tak rasa aku dapat apa yang aku dapat sekarang!
alamak sentimental pulak kan..

tapi kan,
rasa takut jugak,
sebab dah capai target,
takut tak boleh maintain dan lupa daratan..
mintak2 dijauhkan lah..amin..
semoga Allah memudahkan segala urusan..

yeay!


6 comments:

Noor Amirah Mohd Nor said...

4 flat la tu.. hahaha

::dAuZsHaNLeY:: said...

mudah-mudahan sem depan...tapi tggi sgt tu..bawah sket~ :)

Rapunzel Cikilolo said...

tahniah :)

mieza said...

tahniah2..

::dAuZsHaNLeY:: said...

Rapunzel Cikilolo: thanks you!

mieza: thank you!

Noor Amirah Mohd Nor said...

alah.. bleh pnyer.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...