Saturday, February 4, 2012

What A Great Story : Hafalan Shalat Delisa

assalamualaikum..
aku baru je habis tenok cter Hafalan Shalat Delisa..
yup, indonesian movie,
mula2 ternampak link kat fb,
pastu try lah tgk sket awal tu,
youtube lembab,
lantas aku men-download-nya..
mungkin korg sudah pon menonton cerita ni,
mungkin ada yang belum,
ah, tak kira,
nak share jugak.

sgt2 tersentuh tgk cter ni,
i don't know how to describe,
penuh pengajaran dan iktibar.
sgt insaf..
nah trailer kat bawah ni,



yes, i'm touched..
thats all,
till the next post,
bye..

p/s: apesal aku tgk abi Delisa macam Remy Ishak?


like kalau suka! =)

5 comments:

Noor Amirah Mohd Nor said...

thanks follow blog aku yang cikai tu.. haha.. nice blog.. pasni bleh skodeng slalu..

::dAuZsHaNLeY:: said...

Noor Amirah Mohd Nor:most welcome! hahaa..blog aku pon biasa2 je..hmmm.. nak skodeng apenye?

Noor Amirah Mohd Nor said...

skodeng resepi :D

::dAuZsHaNLeY:: said...

Noor Amirah Mohd Nor: xpayah nak skodeng, amk je kalau nak.hehe.

Noor Amirah Mohd Nor said...

okay.. klau xsedap, aku cakap ko pnye resepi.. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...