Monday, February 27, 2012

Sentap?

assalamualaikum...
nak lepas geram lah hari ni.
xde mood pon nak update,
cuma nak lepas geram.
merajuk,sentap, touching?
tu semua perkara biasalah kan?
as human being, its normal.
tapi yang jadi abnormal je bila selalu sangat merjauk,sentap,touching etc..
betul tak?
kadang2 tu mmg salah kita,
tapi tak kan setiap kali kita tersilap,
nak merajuk,sentap, touching segala?
fikir kau punya sentap je? yang aku ni dah letih dah.
faham tak?
i'm sick of that!
seriously.

p/s: tak tau nak luah kat mana lagi dah. blog ni lah jadi tempatnya. i have to, kalau tak, aku yg stress!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...