Tuesday, September 7, 2010

bila rakaman program raya nak kluar tv?


salam semua!
memandangkan raya tinggal beberapa hari je lagi,
aku rasa aku nak btau kat anda2 semua laa..
takot2,
nanti bizi beraya,
xsempat nk update entry...

ape yg aku nk btau?
ahaa...
just nk remind kat korg semua tgk cter raya kat tv9...
konsert di hati siti...
haruslah penyanyi nye Dato' Siti Nurhaliza...
sape2 yg minat kat beliau ni,
boleh la tgk ye...
dan boleh la jgk tgk muka aku kot2 terselit dalam tu...
hehee..
bulan 4 ari tu aku ade g rakaman program raya ni...
korg xbaca lagi? boleh klik sini...

dulu time rakaman,
katanye kluar kat tv raya pertama...
tp, aku tunggu2 kat tv9 tu,
xde pon iklan /promo pasal rancangan ni...
aku pon heran laa...
lalu aku pon usha2 la kat website tv9 ni...
program ni comoing soon...
soon bila aku xtau...
aku ni dah la kurang rajin tgk tv9...
nak gak tgk cter yg aku tgk rakaman tu klua kat tv...
harap2 aku dapat tgk laa...
tu je nak btau korg semua...


masa rakaman ari tu...

wajah terbaru beliau time promo simply siti @watson alamanda...

lupa nak tanye ari tu...bila rancangan tu nak kluar...

btw,
aku nak ucapkan kat semua pembaca/followers blog dauzshanley,
selamat hari raya aidil fitri...
maaf zahir & batin....
dah...

p/s: kalau terlepas, boleh tgk kat catch up tv ke eh?

16 comments:

hans said...

owh
dato ct tarik ko nyanyi atas pentas ke?
nanti inform lain
nak juga aku tgok ko nyanyi atas tu
hehehe

P/S : Tips - Tips Bagaimana Mahu Mengelak Daripada Memberi Duit Raya Dalam Jumlah Yang Banyak!

✿ Cik Cimi said...

waaa.
masok tv la nih.
:D

Roxy zai said...

wah..ct sgt berisi..psstt..dah masuk tv eh? minta otograp!!hehehe=)

::dAuZsHaNLeY:: said...

hans: hahaa...xde la nyanyi..jwb soalan die je...xmasuk tv kot yg ni..coz ct berinteraksi dgn audience time commercial break...

✿ Cik Cimi:masuk, memang la masuk tv...tp muka saya mungkin hanya terselit2 je...=)

Roxy zai: hahaa..mungkin berisi sket laa...nak otograp saya? buleh2..no hal...heee...

hans said...

walaweh
dapat hadiah apa2 tak?

P/S : Alhamdulillah! Thanks DIGI! Thanks Nuffnang! Terima Kasih Semua!

HiGHNeSS FiQ said...

owh, dah bce entri tyme rakaman tuh..
mse ko nek pentas jwb soalan xmsk tv la kan~ kalo x, mesti dh femes!! hehe`

::dAuZsHaNLeY:: said...

hans : dapat, goodies simply siti...

HiGHNeSS FiQ:haah..xmasok tv..tp masuk dsebalik tabir je...tu pon td member call...eh, muka ko masok tv lah...hahaha...bukan org kenal aku pon..=)

alinac lover said...

wowo! besh ah masuk TV~

::dAuZsHaNLeY:: said...

alinac lover:hahaha..best gak laa...new experience~

Cikgu Fikri said...

wah....
best seh dct trik ko g atas pntas...
ko ni ct zoners ker?
klu btol,
agak2 ko knl x kwn aq ni?
dia sgt fanatik ngan dct....
ni blog dia...
princeahakz.blogspot.com
anyway,
bler ct dtg alamnda?
xtau pown....

::dAuZsHaNLeY:: said...

Cikgu Fikri:x..bukan ct zoners..blm lagi..tp minat la ngn Dato' ct ni...
1/9/10 ari tu dia g alamanda...promo simply siti kat watson...ramai gler org kerumun dia...

::dAuZsHaNLeY:: said...
This comment has been removed by the author.
nas said...

salam..
ceh..mst bangga sanagt bila ader gambar die ngah bercakap ngan siti atas pentas..
hehehehhee...
erm...
bestnyer ko..
mst jd femes kan ader rakaman tv..hehehe



jom bace entri terbaru nas klik:

ucapan hari raya ku kepada blogger dan sahabat

::dAuZsHaNLeY:: said...

nas: wsalam..bangga? hahahaa..biasa2 je...nape org cakap aku akn jd femes...kluar tv pon bukan org kenal aku pon...so, xfemes..hahahaa

HiGHNeSS FiQ said...

uit2, rse cm dh komen..
hehehe~

nseb bek dct, kekasih lama, kalo heliza mesti jeles tahap Burj Khalifa, Dubai~

::dAuZsHaNLeY:: said...

HiGHNeSS FiQ:oh, dah beralih arah? hahahaa...heliza pon ok...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...