Sunday, September 5, 2010

kad raya dah sampai...

salam...
pasal kad raya yg aku bagi kat readers blog aku ari tu...
kat entry sini...
alhamdulillah,
dah sampai kat penerima...
thanks kpd mereka yg sudi bagi
alamat ntok aku hantar kad raya ni...

kad2 raya yg telah di post...

sebagai contoh penerima kad raya dari aku,
penulis blog ni,
kepada penerima2 kad raya aku yg lain,
diharap anda semua happy dpt kad raya aku tuu....

p/s: nape page geng blogger xbleyh bukak eh? ke aku je yg xboleh bukak? 

10 comments:

Hafizatul Asyrah said...

yup sama la kita ..
xbleh view lgsung gengblogger..

:(

::dAuZsHaNLeY:: said...

Hafizatul Asyrah:nape eh? ade problem ke?

Zulfadhli Isman said...

gengblogger di serang malware :)

Mimi Saidi said...

ak x pdt satu hape pon kad raye~

Black_roses92 said...

salam.. tQ again! hepy sbb 2 kad raya 1st tok taun ni. urm.. act, GB da lama la xley bukak. ade kotr dalm seminggu lebey sbb malware.. urmm..tp klw nk ping kat tmpat lain pun ley gak..

http://black-roses92.blogspot.com/2010/08/gengblogger-buat-hal.html

Selamat hari raya. Rumah kita tak jauh mana tau. Agak2 kalau sy dah smpai banting *mmbe ramai kat sana.. kita singgah raya rumah ley?? hehe..

nas said...

erm..da lama xsinggah ke sini..
hehhehehe
erm....
woitt..bile ko nak bagi aku kad raye???
da lame aku menunggu nih!!
hehehe..sje jerk :P
(sedih xbagi alamat n xbace..huhuhuhu :()

hans said...

kad raya aku?
xbagi pun
sob sob sob

P/S : Berkenaan Penarikan Balik Iklan Raya TV3

::dAuZsHaNLeY:: said...

Zulfadhli Isman:tu laa..sampia ble eh? xsape2 nak sehatkan balik gb ke?

Mimi Saidi:aku pon same sbnrnye...aku bg kat org je...xpe2..next year boleh bg address kat aku...nt, aku post kat ko..ok?

Black_roses92: boleh sajo...hahaa...

nas: tu laa...aku pon tunggu gak, kot2 ade lagi yg nk bagi address kat aku...tp xde pon..so, aku post mane yg bagi je laa..xpe, next year ye! hahaa...

hans:lame aku tunggu alamat ko hans...xmasuk pon kat inbox email aku..ingatkan xberminat...try again next year..hehee..

hans said...

lahhhhhhhh
ko xbagi email ko pun
cam na aku nak send
sob sob sob
xper
tahun depan ko kena bagi aku kad raya ada muzik punya
hohoho

P/S : Tips - Tips Bagaimana Mahu Mengelak Daripada Memberi Duit Raya Dalam Jumlah Yang Banyak!

::dAuZsHaNLeY:: said...

hans: laaa..ye ke? ade je aku letak kat ruang comment tu...mungkin ko xperasan...xpe2...next year insyaallah..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...