Thursday, November 18, 2010

geng blogger sudah pulih seperti sedia kala!

haiiiii...
sgt teruja hari ni sbb?
geng blogger dah pulih dari koma yg berbulan2...
ahahaha...
suka2...
mcm tau2 je aku tgh cuti sem ni...
so, boleh la lepak2 kat GB ni...
dah lama x blogwalking thru GB,
baca blog kat GB,
byk lagi lah...
yeya!
sape yang dah daftar geng blogger tu,
jom lepak!
yg belum?
kasi daftar dulu...
kat sini (klik)
ok?


hehee....
p/s : harap gb xsakit lagi la pasni...

20 comments:

nama.saya.NANA said...

owh...
dh ok kew?
asik ade malware detect je...
bru bkk td...
aiyaaa...
kerisauan melanda...

(=.=)v

cik zaza said...

alhamdulillah..
dah lama aku tggu kot..akhirnye,dpt gak aku buka gengblogger wlupun terpkse dftr balik.. :)

shapoji said...

walaopon gengblogger kne malware, aku still jer ping aku nyer blog, thank gengblogger...

apik pehe said...

hahaha..yeah!!
aku baru jer login GB..

hak hak..

Aku Skema said...

tu la..baru dtg smngt nk buat post baru..haha

Amir Izzat said...

salam. ak bukak dapat..hrp2 xsakit lagi la...kan? hehe

::dAuZsHaNLeY:: said...

nama.saya.NANA: yes..gb back to normal! happy..

cik zaza: yes2...nape kne daftar balik?

shapoji: ye ke? aku xboleh...ni gb dah ok baru boleh ping!

apik pehe: yeah..boleh lepak kat gb pasni...

Aku Skema: betol2...hahahaaa...

Amir Izzat: wsalam...dah sehat mmg boleh bukak...b4 this mmg xboleh bukak langsung...harap2 la gb xsakit lagi...

hans said...

yups
best jer ping entry dkt situ skrg
heheheh

P/S : Tutorial Cara Untuk Meletakkan Tweet Button Dalam Blogspot

Ct_hAjAr said...

ye ker..erm, my blog kena hack from GB site la..terus tak leh bukak..hampeh tul..tak berani nak masuk GB lagi..kecewa..

::dAuZsHaNLeY:: said...

hans:yes2...ping selalu..

Ct_hAjAr : GB dah sehat dah...so, u don't have to worry...

hans said...

dah xlarat ping dah
hahaha

P/S : Pandangan Peribadi Aku Berkenaan Filem 2 Alam Yang Aku Belum Tonton

liyana aziz said...

alhamdulillah kan dah ok.. hope fully recovered la kan.. =)

Affan Ruslan said...

harap2 lepas ni tak down lagi. hehe

Sern said...

wow! ada perjumpaan gengblogger ke? macma best je weh!~heehhe..!~

Cik Ekin said...

aah GB baru je ok kan? syukur xde dah amaran merah tu! hehe :D

::dAuZsHaNLeY:: said...

hans: ye la hans, sehari je dah brp entry ko nak ping..mmg xlarat..hahaha..

liyana aziz:insyaallah...hopefully everything ok!

Affan Ruslan: pasni dia up pulak...hahaa..

Sern: aah...bulan 7 aritu...best la..first time buat..

Cik Ekin: aah...tension gak time amaran merah tu kluar..

akmalhilmi said...

gb 1 gath aku tak g
huhu
2nd aku g
hehehe

shahrul said...

cannot open..cannot reg..

♥ Princess ♥ said...

riindunya nak pegi maha...huwaaaaaaa

::dAuZsHaNLeY:: said...

akmalhilmi: yeke? xsilap yg kat shah alam tu ke?

shahrul: yeke? boleh je... try again..

♥ Princess ♥: hahaa..jom2..tp asal komen kat entry ni? pelek2..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...