Tuesday, November 9, 2010

me and animalia, animalia and me

hai semua!
dah lama xmasuk contest,
pernah masuk, tapi xpernah menang pon...
hmmpphh... =_="

contest yang dianjurkan oleh blog ni,
tema?
'u & animalia'....


banner contest...


dan ini pilihan aku untuk contest ni...

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#



saya dan timun laut...


aku terserempak dengan
animalia ni time kat teluk segadas,
pulau pangkor...
jelly-like structure...
bila animalia ni takut,
beliau akan pancutkan air...
mula2 cam geli je nak pegang animalia ni,
tapi bila dah pegang rasa cam nk picit2 je ....
hahahaaa...
xgeli pon...
best2...
ok, tu je...

16 comments:

Shahrul Azrie said...

thnx sbb join, menarik animalia yg anda pilih!

cik.shabah said...

timun laut?herm..cam tak perna dengar je.ngeh3!

eh eh eh gudlak tuk kontes ni oke =)

AdiE said...

wah..nak join la...
(walaupon tau xkn menang..)

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/my-activity-today.html

Tulip said...

timun laut..
pernah dgr...
tmun lait tu animalia ekk??
baru tahu..hehehe

budakkecik said...

baru first time tengok nih...slalu dgr nama ja...

::dAuZsHaNLeY:: said...

Shahrul Azrie: welcome! harap2 boleh menang! ape eh hadiah nye?

cik.shabah: skang da tau kan? hahaha...welcome2...

AdiE:join je laa...cuba nasib...

Tulip: animalia laa...kingdom animalia...

budakkecik:hahahaaa...kalau dpt pegang lagi best!

azwa_amani said...

amani pun nak join cntest nie...tapi pic dlam hardisk...bende tu kat kawan...

daus...aritu amani nak uat prgrm kat teluk segadas, pangkor..tapi xjadi..xdok bajet..ngett :(

Darkbatman said...

salam bro..

contest ne x rugi masukk.. sekurgnye mencube kan.. mane tau ade rezeki leh menang.hehee

::dAuZsHaNLeY:: said...

azwa_amani:join saje...ade rezeki menang..hehehe..
kat sana best...ktorg pon buat rogram kat situ under BTN...

Darkbatman: wsalam...wah top blogger di sini...hahahaa..betol2..cuba nasib je ni...

nas said...

pergh2...da 2 bulan kot xsinggah sini..
hahhhahaha...
erm....erk...cm nak pegang2 je menatang tue:P


latest entri:

Apa itu 'Anak Ikan' dan 'Anak Ayam'??

HiGHNeSS FiQ said...

gud lux2..
kat pagkor kalo buat snorkeling mmg bleh jmpak r timun laut ni.. mula2 igtkan gamat.. hahah~

::dAuZsHaNLeY:: said...

nas: hahaaa...org bizi lah katekan...
best2 pegang menatang tu..

HiGHNeSS FiQ: thanks2! emm..tapi yg ni jumpa kat celah2 batu je...kat tepi pantai je..

Siti Mashitah Saidin said...

nak pengang la menatang tuh!~

azana said...

teluk segadas?? bes2

::dAuZsHaNLeY:: said...

Siti Mashitah Saidin: u should try!

azana: aah..best2...=)

muhamadsufian89 said...

aku pernah kem kat teluk segadas ni dulu..tapi aku snorkelling kat coral island..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...