Tuesday, November 23, 2010

How I Met Your Mother?

hi guys...!
how are you today?
great?
ok, saje je nak prektis2 cakap omputih...
nak tanye boleh?
kalau korg boring2 korang buat ape?
tengok movie?
slalu nye dalam laptop korg ade movie ape eh?
ok, maksud aku dalam external korg...
tau dah, skng ni sume org ade external masing2...
latest movie?
korean drama? naruto? kamen rider?
ke cter 2 Alam? teetttt...hahaha...
mcm2 la kan...

skang ni aku tgh dok suka tgk series
'How I Met Your Mother'
mesti ada yg jawab:
"oh, cter tu...aku pon suka tengok gak...best2.."
ataupon yang ni:
"cter ape tu? drama baru rozita che wan ke?..."
hahaa..
mula2 aku pon jawab yg jawapan yg kedua itu...
tapi skng bila org tanye,
aku jawab jawapan yg pertama tuu...

skang aku tgh tgk 3rd season...
ok tau, aku agak ketinggalan... =_="
xsilap skng dah 7th season kan? *betulkan aku kalau salah...
tak tau la nape aku lambat tgk cter ni...
cter2 ni pon aku amk kat member aku yg rajin memuat turun cter ni..
nape aku ske tgk?
sebab cter ni lawak...
dan aku suka tgk cter2 yg lawak2...
jap2...season2 yg seterusnya boleh tengok online tak?
hmmmm...


pelakon2 HIMYM...





tu je...
ade cter yg best lagi tak?
jom share...

p/s: khamis ni nak g cameron highland...yeay!

25 comments:

Whoda said...

latest one is season6..
best giler citer ni..repeat byk kali pon xbosan bro =p
oh, starWorld byk ulang citer nie n skrang tgh season4..hav fun! ^^

Ain Zulaikha said...

saya tak de external. haha. kalau movie rasanya yang best cerita korea paling feel lah saya pernah tgk , a walk to remember. best habis.. :)

cerita how i met... ni tak tengok lagi la..

AISHA SAAD said...

halamakk, tak penah tgok. mcm krg femes jep kat u aku... nnti aku jumpa aku try tgokk.

hahaha, aku prefer citer jepon! kalo habes sgt citer pon aku ulng shin channn. pasti gelakk!

::dAuZsHaNLeY:: said...

Whoda: oh salah la ni..xpe2...tgk season by season dulu...

Ain Zulaikha: saye pon..hahaa..sebab ramai member ade external...ingt saya sorg je yg xde...anyway, dulu rajin agk tgk cter korea...ur beautiful, full house, etc..eh, tgk la cter ni..
mmg lawak...

AISHA SAAD: ade la..skng da season 6 da..best ouh cter ni...cter jepon pon aku layan...1 litre of tears? best gak tu...

Munirah said...

skang baru 6th season..tp lame lagi kite nak tau sape wife ted sebab dengar2 dorang panjang kan contract sampai brape season tah..hehe :p

AdiE said...

eh2..tu bukan movie kn..drama ye..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/we-should-be-thankful.html

::dAuZsHaNLeY:: said...

Munirah: mestilah dorg tanak btau lagi sape bini die..xsyok la tau awal2, nt da abes cter..kan3?

adie: haah, drama/series...byk episode...try la tgk...=)

Sofia Aimd said...

ohh, Barney Stinson cinta hati saye :)

Fariq said...

first bace title,, dah mule pelik,,
rupenye nak cite psl series,, muahaha..
kat external ade mcm2 movie n drama2 korea,,, haha,, addict gile mndownload,,

nana cHan said...

klu x silap roshan and the geng duk gila cerita ni kan sakng. huhuhu. tgk kat tv je. cerita korea yg amik x abis lg

FiZ said...

mmg best cite ni...dlu mmg x mint lgsg..at 1 time...trtngok lak kt tv...ape lg...trus tgkla...suke barney...haha..;p

aYu said...

jawapan sy yg kedua..
xpernah tgok pon.eehehe..

best ea?

em..dlm external ada byk citer korea+jepun. tu pun masa study punya. sejak dah keje..dah lama xtambah koleksi muvie.

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Petua Untuk Hati Ayu

hans said...

aku malas tgok
nanti jadi macam kawan aku
tgok xberhenti2
hahaha

P/S : Buat 1 Kebaikan Di Balas 7 Kebaikan

jackieKOH said...

HIMYM besttt!!!

skunk season 6 kot..dah eps 10..dan aku dah tgok..jgn jelez...haha

Entri Terbaru : Eleh..SPM je pon

:)

::dAuZsHaNLeY:: said...

Sofia Aimd:hahahaaa..dia mmg lawak!

Fariq:wah...try la tgk cter ni..best!

nana cHan: haah..aku sedut cter ni kat bala lah..

FiZ: best kan? hahaaa..barney mmg wat org gelak..

aYu : best! try la tgk...mesti terpikat punye...

hans: mmg laa...aku dah jd cemtu lah skng ni..

jackieKOH: mmg best! xpe2..aku tgk slow2 lah..=)

=MissRynn= said...

citer vampire diaries n merlin.. :D

SENORITA ZATY said...

wahwah ! uhuhuh

Darkbatman said...

best ker cite ne?

Encik Tikus said...

kau cuba layan youjizz.com, kah kah

Amanda Eltiqaz said...

sy penah gak tgk citer ni dulu. hehe. kelakar la.

kella said...

owh... tak pernah tengok pun... hmmm nak kena carik jugak nih!
:) terima kasih singah2 ..

Muhammad Nur Khalis said...

haha best dowh season 6....
http://namasayakhalis.blogspot.com/

::dAuZsHaNLeY:: said...

=MissRynn=:oh, thanks!

SENORITA ZATY:wahwahwah...

Darkbatman: best bro! its funny..try lah...

Encik Tikus: nape? i'll try..

Amanda Eltiqaz:klaka kan? hehee..

kella: u should try babe..

Muhammad Nur Khalis: amboi nama penuh tu...eh, lama xupdate..blog baru ke? ko tgk kat mane season 6?

ijatnuar87 said...

ahaks...citer ni mmg besh...dulu ader ambik sumer season,tp sebab external rosak,jadik ilang sumer...ni nak dapatkan balik sumer2 khazahah yang ilang...

::dAuZsHaNLeY:: said...

ijatnuar87: wahh...sayangnye...xpe2 kumpul balik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...