Thursday, March 31, 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

good day everyone!
skng ni tgh mood nak join contest..
entry sebelum ni dah join give away drpd Dark Batman,
untuk contest kali ni aku join contest drpd
xcyberlink


klik banner contest ni utk keterangan lanjut..

contest ni mengenai gmbr2 yg diambil depan cermin..
kebetulan aku pon ade gambar pose dpn cermin ni,
saje la nak cuba nasib...
sebab hadiah dia,
wang tunai..
kalau menang, boleh la joli katak...
hehehe..
wang tunai untuk 3 pemenang terbaik..
ok, ni gambar aku pertaruhkan utk contest ni...



gambar ni masa dinner aritu..
tema nye P.Ramlee and Saloma night..
so, tema pakaian diinspirasikan daripada filem2 P. Ramlee...
aku pon xtau nak pakai ape,
aku yg pakai baju kotak2 tu..
tu yg jadi cemtu tu...
yg pakai baju cina tu kawan aku...
dia emcee malam tu,
dia pakai cemtu sebab ade gimik yg dalam filem Ali Baba Bujang Lapok..
scene marjina ngn apek tu.. 
tu yg dia pakai bju merah tu..
ok, panjang pulak description pasal gambar ni..
dah, aku tag nana,nia, muncai, hanem..boleh?
 for those who wanna join this contest,
please click here:
thats all readers!
see ya!

Monday, March 28, 2011

Random Give Away Polo Wallet by Dark Batman

hai semua...
lama dah xmasuk contest kat blog ni...
ye lah..
masuk je byk,
menang nye xpernah...
xpe lah...
keep trying, mana tau ade rezeki...

contest kali ni mcm senang je...
memang senang pon...
korg kenal blogger Dark Batman?
kalau tgk header ni kenal tak?
femes kot..xkan xkenal..


aku selalu baca blog Dark Batman ni..
a silent reader...
xsilap aku pernah komen sekali je kot kat blog tu..
ntah...cam xtau nk komen ape...segan sebenarnye..kehkeh!
tp aku suka jgk baca blog dia...
kalau pasal kesihtan tu, mmg blog ni lah yg terbaik...
byk tips..
ok, dah byk sgt membodek ni...kehkehkeh...*trademark ke habit Dark Batman..
beliau ade buat satu contest ni...
hadiah dia?
a brown Polo wallet..kehkehkeh!
menurut Dark Batman,
sape yg nk masuk contest ni kena tunjuk hadiah nye skali,
so, this is it..

DSC_0523
ni dia...

DSC_0525
bahagian dalam...

sape2 yg nak join contest ni,boleh klik sini
nak kena tag 3 orang skng ni...
sape eh?
nana, fatin ngn muncai boleh?
aku pakai petik je nama korg ni...
tu je kot..
ade rezeki dapat la wallet polo tu..amin..

Thursday, March 24, 2011

IniAnwarHadi? siapa beliau?

hello everybody!
sekarang ni ramai yg dah ada blog sendiri..
yg paling baru,
vlog,
berblog menggunakan video...
sebelum ni aku ada share ngn korg sume pasal blog
maria elena dan video2 beliau,
klik sini:
maria elena
maria elena 2

dan sejak2 connection internet ni agak pantas berlari,
aku usha2 la vlog2 terbaru...
antaranya,
video2 yg dihasilkan oleh IniAnwarHadi...
mungkin ramai yg dah pernah tgk video2 beliau,
yelah,
ramai kot viewer video dia...
puluh dan ratusan ribu jugak lah...
awesome!
aku suka tgk video anwar hadi ni sebab,
aku suka dengar dia punya english..
fluent giler...
da xmacam org melayu cakap english...
sama cam maria elena gak lah..
tertanya2 jugak,
cane english dia boleh power..
kadang2 dia cakap slang kedah gak..
tu pon best gak..
sekarang dia tgh sambung belajar kat australia,
kalau xsilap...
kalau nak tau best ke tak video2 beliau?
tgk lah sendiri..
check this out..






kalau korg ada account YT (youtube) bak kata anwar,
korg boleh la subsribe...
thats all bebeh..
see ya!

Saturday, March 19, 2011

Big Momma 3, Like Father Like Son

ohmaii, ohmai, ohmaigod!
laamaanyaa xupdate blog...
dah bersawang dah blog ni...
sorry readers yg menunggu entry baru blog ni...
aku xupdate blog ni hanya ada 3 sebab je,
first, bussy dgn hal2 yg berkaitan,
second, xde mood nak update entry,
third, xde internet connection...

ok lah...
setelah sekian lama tidak meng-update blog ni,
untuk entry kali ni aku nak wat review pasal movie yg aku baru tgk...
semalam,
aku bercadang nk tgk Hikayat Merong Mahawangsa,
macam best je cter ni kan?
tp dah full la pulak..
so, aku dan sahabat2 aku pon tgk cter Big Momma 3...
for those yg suka cerita2 lawak mcm aku,
i suggest u guys to watch this film...
sumpah lawak giler...
menangis2 aku gelak dalam panggung tu..
cter ni ada 'action' sket jugak..
tp, yg lawak tu mmg lawak laa...
cter ni best, sampai ost dia pon aku suka...
hahahaaa...
kalau yg belum tgk lagi tu,
jom tgk trailer filem ni jap...



kalau korg dah tgk cter ni,
mesti korg suka dgn lagu ni,








thats all,
thanks for reading...
have a good day!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...